Szextippek egy Casanovától

Forrás: Shutterstock -
szex szex tippek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 30 éves brit Rex Wood több, mint 500 nővel randizott és 100 nővel bújt ágyba. A férfi most tippeket adott egy brit lap olvasóinak, hogy még jobb legyen a szexuális életük. Mondjuk kicsit félelmetes, hogy ezeket van, aki nem tudja magától...

Rex tippjei:

Tartsd tisztán!

Nem tudod elképzelni mennyire fontos egy randin, hogy a másik fél ápolt legyen. Különösen figyelj az intim testrészek higiéniájára. Ha ezt nem tartod be, visszautasítással szembesülhetsz az ágyban.

Mindig tegyél róla, hogy a párodnak is orgazmusa legyen!

A szex nem egyoldalú dolog. Az egész együttlét minősége javul, ha a hölgy partnerednek is sikerül eljutnia a csúcsra. Ráadásul mindenki számára egy hosszú távú emlék lesz, ha a szexen túl orgazmusra is emlékezhettek.

Forrás: Shutterstock

Teremts szemkontaktust

Mindig nézz a nő szemében szeretkezés közben. Ez beindítja a hölgyeket, ráadásul segít, hogy egymásra hangolódjatok.

Keverd!

Ne félj kipróbálni új pozíciókat. Ha nem teszteltek, soha nem fog kiderül, hogy mi a legjobb nektek. Próbáljatok ki új helyszíneket is, de minden, a másik beleegyezésével történjen.

Ne az időn spórolj!

Egy új partnerrel mindig lassabban kell elkezdeni a másik testének felfedezését, megismerni a testünk reakcióit. Mindig igazodj ahhoz, amire a partnered vágyik. Ne a saját fejed után menj, fordíts figyelmet a másikra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.