Kelemen Anna merészen kivágott bikiniben feszített: fotó

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official -
fürdőszoba erotikus szexi szelfi Kelemen Anna bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna begyújtotta a szexi rakétákat: hetek óta csak durván erotikus képeket és videókat tölt fel közösségi oldalára.

Ezúttal a fürdőszobájából küldött képet rajongóinak az egykori playmate. Állítása szerint sokan kérték tőle, hogy készítsen egy ilyen képet és ő boldogan tett eleget ennek a kérésnek is.

Annak ezúttal sem aprózta el a dolgot, illetve pont azt tette: egy szabad szemmel alig látható kék trikiniben mutatta meg durva vonalait. Hatalmas melléről képtelenség levenni a szemünket. No de vajon ki az a szerencsé, aki a képet készítette?

Durván beszólt anyósának Luxus Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-durvan-beszolt-leendo-anyosanak-luxus-vivien.htmlAmióta fut a Feleségek luxuskivitelben című polgárpukkasztó műsor, mely hazai pénzes feleségek életét mutatja be, másról sem hallunk, mint Köllő Babett és Vasvári Vivien sztorijairól. Ezúttal ismét a fiatalabb szőkeség volt porondon. TV + Sztárok--Kikapcsolták a gázt Klapkáék üzletébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171104-kikapcsoltak-a-gazt-a-klapka-uzletben.htmlRájár a rúd Klapka Sandy-ra, aki édesapja ékszerüzletét vette át, annak halála után. TV + SztárokOrigoBörtönbe került a pornósztár, Isabelle Lagace http://www.life.hu/sztarok/20171103-isabelle-lagace-pornosztar-bortonbe-kerult.htmlIsabelle Lagace igen nagy mennyiségű kokaint próbált hajón átcsempészni, de belebukott. Most pedig már hűvösre is került. TV + SztárokOrigoSztárok, akik szekta tagjai voltak: Winona Rydertől Michelle Pfeifferighttp://www.life.hu/sztarok/20171103-sztarok-akik-szekta-tagjai-voltak-winona-rydertol-michelle-pfeifferig.htmlSok sztárnak van tapasztalata a különböző szektákkal. Egyesek gyerekkorukban nevelkedtek furcsa közösségekben, mások felnőttként léptek be egy-egy gyülekezetbe, de egyikük sem profitált belőle túl sokat. Ők szerencsések, mert ki tudtak kerülni a szekta bűvköréből: Michelle Pfeiffer, Winona Ryder, de még Joaquin Phoenix is volt tagja valamilyen egyesületnek. TV + Sztárok--Távozik a képernyőről Czippán Anett http://www.life.hu/sztarok/20171103-czippan-anett-tavozik-a-kepernyokrol.htmlCzippán Anett a mai nappal elbúcsúzik a kollégáitól, és megkezdi a szülési szabadságát. TV + Sztárok--Így élnek az ABBA-lányok, Agnetha Fältskog és Anni-Frid Lyngstadhttp://www.life.hu/sztarok/20171103-igy-elnek-az-abba-lanyok-agnetha-f-ltskog-es-anni-frid-lyngstad.htmlAz ABBA az Eurovíziós Dalfesztiválnak köszönheti sikerét: a csapat akkor vált ismertté, amikor 1974-ben megnyerték a versenyt. Azután a csapból is az ő számaik folytak, tíz évvel megalakulásuk után azonban feloszlottak. A két női énekesnő pedig így éli most az életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.