A poliamoria teszi tökéletessé a fiatal házasok kapcsolatát

Forrás: Shutterstock -
többszerelműség Mike Leonard szex Laura Leonard poliamoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura és Mike Leonard különös életvitelükről meséltek. Igen nehéz elképzelni, hogy tényleg boldogok, pedig úgy tűnik, hogy igen. 

Mindketten 28 évesek, 2015 óta élnek házasságban, és azóta már több, mint 10 partnerrel bújtak ágyba egymáson kívül. Ennek ellenére - sőt, állításuk szerint éppen ezért - tökéletes boldogságban élnek egymással, és az 5 éves fiukkal, Iannal.

Az asszisztensként dolgozó nő állítja, hogy a randevúzás a személyisége egyik fontos részét képezi, ezért egész életeben poliamor lesz, ebben biztos.

"Amikor Mike meg én összeházasodtunk, pontosan tisztában voltunk azzal, hogy nem leszünk 100%-ig egymáséi. Azóta már több, mint 10 partnerem volt, és minden hónapban 4 napot szánok arra, hogy másokkal randizzak" - mondta Laura.

Szerintük kell a jó házassághoz a kalandozás lehetősége Forrás: Shutterstock

Mike is eljár más nőkkel randizni, és állításuk szerint mindig az elején el is mondják, hogy ők házasságban élnek.

"A többszerelműség csak még erősebbé teszi a házasságunkat. Attól még, mert lefekszünk mással még nem csaljuk meg egymást, csak egyszerűen több szexuális élményre van szükségünk, mint amennyit egy ember képes megadni" - mesélte Mike a TheSunnak. A férj azt is elmondta, hogy most éppen nincs másik partnere, ám ennek ellenére támogatja Laurát, hogy menjen, randizzon a most meglévő két másik partnerével.

A "többszerelműség" megcsalás, vagy a szabad érzelmek ünneplése?

A szerelmet gyakran állítják be úgy, mint egy véges érzelmet, melyben csak két embernek van helye. Zajlik ez úgy, hogy nyilvánvalóan messze sincsenek korlátai. Tény, hogy felfokozott, erős kötődést feltételező érzelmek egyszerre több ember felé is irányulhatnak; mint például a baráti, szülői, testvéri szeretet. Miért hisszük hát, hogy a szerelem kivétel lenne?

Régi idők szexszimbólumai: a reneszánsz és Botticelli Vénuszahttp://www.life.hu/intim/20171106-regi-idok-szexszimbolumai-a-reneszansz-es-botticelli-venusza.htmlSorozatunkban régi korokba teszünk utazásokat, hogy a történelem kezdeteitől egészen a közelmúltig egy-egy ikonikus nőalak figuráján keresztül megvizsgáljuk, mi számított az adott időszakban szépségideálnak és kívánatosnak. A negyedik részben a reneszánsz Firenzébe látogatunk. IntimAFPA párok kevesebbszer bújnak össze, miután összeköltöznekhttp://www.life.hu/intim/20171106-a-parok-kevesebbszer-bujnak-ossze-miutan-osszekoltoznek.htmlElkerülhetetlen, hogy a szerelmesek egy idő után továbblépjenek. Ahogy komolyodik a kapcsolat, úgy kerül egyre többszrö szóba az összeköltözés, mígnem meg is történik: ez azonban sok pár életére nem várt hatással lesz. Csökkenhet a szexuális éltvágy. Intim--3 gyerek szeme láttára önkielégített egy férfi (18+)http://www.life.hu/intim/20171106-harom-gyerek-elott-nyult-magahoz-egy-ferfi.htmlHárom gyermek előtt kezdett önkielégítésbe egy férfi. Egy járókelő állította le. IntimThinkstock2000 ember vallott a legbizarrabb szexuális szokásairól http://www.life.hu/intim/20171106-ezek-a-legbizarrabb-szexualis-szokasok.htmlDöbbenetes szexuális szokásokról vallottak egy kutatás szereplői: ezek a legfurcsább szokások az ágyban. Intim--Teljesen meztelenül pózol Cicciolina: fotó! http://www.life.hu/intim/20171106-igy-meztelenkedik-cicciolina.htmlCicciolina belehúzott meztelen retro képek tekintetében: szinte mindennap posztolt egy-egy szexi felvételt. Intim--Tudod, hogyan történik a férfiak intim gyantázása? Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20171106-igy-gyantazzak-a-ferfiak-nemi-szervet.htmlIlyen közelről még sosem láthattuk a folyamatot, ahogyan a férfiak nemi szerve szőrtelenné válik. De lehet jobb is volt addig, míg ez csak a képzeletünkben élt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.