Meztelen fotókat tettek közzé a csinos győri kézilabdásról, Nora Mörkről

fotó Nora Mörk meztelen telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hekker törhette fel a Győr játékosának, Nora Mörk norvég kézilabdázó telefonját. A világ- és háromszoros Európa-bajnok átlövő sírva mesélt az ügyről a norvég TV2 kameráinak. 

Pikáns képek kerültek nyilvánosságra Nora Mörkről: fehéreműs és teljesen meztelen képek is voltak a telefonjában, amit egy összetartás alkalmával törtek fel. A tettes megvan, elfogták és ki is hallgatták, börtönbütetésre is számíthat. A kézist azonban rettenetesen megviselte az eset, azon gondolkodik, hogy nem vesz részt a decemberben induló világbajnokságon - írja a Blikk.

Nora Mörk sírva mesélte el, mennyire megviselte az eset Forrás: TV2.no

"Októberben a válogatott összetartásán voltam, amikor észrevettem, hogy feltörték a telefonomat, és ellopták a privát fotóimat. Teljesen összetörtem, eltűnt az önbecsülésem. Azóta néha még a mérkőzések előtt is erre gondoltam, elképesztően frusztrált, félelemmel töltött el, enni és aludni sem voltam képes. Nehezen tudtam túllépni rajta, mindennap fáradt voltam. A történtek sajnos hatással voltak a pályán nyújtott teljesítményemre is. Azért kellett a nyilvánosság előtt megosztanom mindezt, hogy újra teljes mértékben a kézilabdára koncentrálhassak. Rájöttem, nem ronthatják el az álmom, hogy a világ legjobb játékosa legyek. Bejelentésemmel egyúttal szeretnék segíteni azoknak is, akiket hasonló inzultus ér" - nyilatkozta Nora a norvég TV2-nek, akinek pucér fotóit a Facebookon osztotta meg a hekker.

Így riszálja meztelen fenekét a zuhany alatt Heidi Klum (18+)http://www.life.hu/intim/20171111-igy-riszalja-meztelen-feneket-a-zuhany-alatt-heidi-klum.htmlHeidi Klum intim videót osztott meg az Instagramon: megmutatta, hogyan tud a zuhany alatt táncikálni. Intim--Tudósok állítják - a vásárlás ugyanolyan, mint a szexhttp://www.life.hu/intim/20171114-tudosok-szerint-olyan-hatassal-van-rank-a-vasarlas-mint-a-szex.htmlDöbbenetes összefüggés derült ki: a tudósok szerint idegrendszeri szinten ugyanazt eredményezi a vásárlás, mint a szex. IntimThinkstockEzért alszanak el a pasik közvetlenül szex után (18+)http://www.life.hu/intim/20171114-ezert-alszanak-el-a-pasik-szex-utan.htmlBosszantó, ha egy frenetikus szex után a párod azonnal elalszik? Ne hibáztasd, tudományosan bizonyított, hogy a férfiak orgazmus után valóban elálmosodnak. Intim--Meztelen képekkel hirdeti a testpozitív szemléletet a blogger (18+)http://www.life.hu/intim/20171114-meztelen-kepekkel-hirdeti-a-testpozitiv-szemleletet-a-blogger-18.htmlKitartóan folytatja küldetését, Jessa O'Brian blogger, aki a testpozitív szemlélet egyik legelhivatottabb követője és hirdetője. Instagramon művészi jellegű meztelen fotókat oszt meg önmagáról. IntimOrigoHogyan lesz egy férfi prosti?http://www.life.hu/intim/20171114-szemelyes-ferfiprostitualt-torteneteke-a-ferfimuszak-cimu-konyvbol.htmlAhogy korábban már beszámoltunk róla, riporterünk, Domszky László egy tényfeltáró riportkönyvet készített Férfiműszak címmel a magyar férfiprostituáltak luxus világáról. De hogy pontosan hogyan, miért lesz egy férfiből prostituált, aki férfiaknak árulja a testét, a könyv szerzője elárulta. Intim--5,5 percig bírják az ágyban átlagosan a pasikhttp://www.life.hu/intim/20171113-ennyi-idot-bir-ki-az-agyban-atlagosan-egy-ferfi.htmlNyilván mindenki kíváncsi arra, hogy önmagához vagy a párjához képest mások mennyi ideig bírják az ágyban. Mindenki viszonyítani akar, hogy az ő nemi élete jobb-e vagy rosszabb, mint az áltagé. Erről készült most egy friss tanulmány. IntimThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.