Adriana Abenia egy darabig nem vette észre, hogy mi történik körülötte. De amikor rájött, hogy az egyik melle szabadon kóricál, nagyon elgyészellte magát. 

Adriana Abenia számára valóságos rémálommá vált a Madridban megrendezett GQ Men of the Year  2017 díjátadó estje, ugyanis sikerült a lehető legkellemetlenebb módon magára hívnia a figyelmet. Még akkor is kínos a dolog, ha nem volt szándékos. 

A spanyol műsorvezető ugyanis olyan alkalmi dresszben jelent meg a különleges estén, amelyből az egyik melle olyan észrevétlenül csúszott ki, hogy ő maga sem vette észre. Csábosan mosolygott a kamerába, a fotósok pedig egy szó nélkül fotózták Adriana mellét. Ugyanis melltartó sem volt a szexi szőkeségen. - írta meg a Mirror

Nem is kell ehhez különösebb kommentet fűzniForrás: WireImage/Juan Naharro Gimenez/Juan Naharro Gimenez

Nyilvánvaló volt, hogy a fotók pillanatok alatt bejárják az internetet, ahogy az a pillanat is, amikor a műsorvezető észreveszi a malőrt. Az arcán jól látható a teljes ledöbbenés, és a mély szégyenérzet, ami elől már sajnos nincs menekvés. Nem lettünk volna a helyében. 

 

Valószínűleg az idei eseménynek Adriana volt a fő attrakciójaForrás: WireImage/Juan Naharro Gimenez/Juan Naharro Gimenez

 Valószínűleg még egy darabig csámcsogni fognak majd ezen az emberek, de ahogy szokás mondani: minden csoda három napig tart. Ráadásul úgy is jönni fog majd valaki más, aki magára terelheti a figyelmet valami hasonló kellemetlenséggel. 

A melleit mutogatta az autósoknak Megyeri Csilla: videó
Megszokhattuk, hogy Megyeri Csilla szereti borzolni a kedélyeket, ezúttal a TV2 Ázsia Expressz című műsorában hökkentette meg a nézőket azzal, hogy a melleit mutogatta. Ráadásul mindezt így: videó!