Egy tanulmány kimutatta, hogy mit gondolnak a férfiak a csókolózásról: szerintük egy kósza csók még nem számít megcsalásnak. 

Új kutatás készült párkapcsolati témában: ezúttal arra voltak kíváncsiak, hogy mit gondolnak a szerelmesek a kósza csókolózásról. A megkérdezett 5000 ember válasza alapján kiderült, hogy a férfiak 19%-a szerint egy "véletlen" csókolózás még nem számít megcsalásnak. 

A pasik közel 20%-a szerint egy idegennel történő csókolózás még nem számít hűtlenségnekForrás: Shutterstock

Ugyanezt a véleményt a nők mindössze 9%-a vallja, a nagy többség szerint a csók is vétségnek számít. Az is kiderült, hogyha hűtlenségre kerül sor, a résztvevők 2/3-a nem tud ( vagy nem akar ) megbocsátani a párjának. 

Arról is szó esett, hogy a mai világban, ahol már a neten is könnyedén flörtbe keveredhetünk valakivel, sokkal nehezebb meghúzni a határvonalat, amit átlépve már hűtlenségről beszélünk. A 16 és 24 év közötti párok szerint már a flörtölés is megcsalás. 11%-uk szerint pedig az is hűtlenségnek számít, ha a partner pornófilmet néz. - írta meg a DailyMail

8 tény, amiért a csókolózás egészséges
Nem szoktunk azon gondolkodni, hogy a csókolózás miért jó, hiszen azt hinnénk, ez egyértelmű mindenki számára. Ám most nyilvánosságra kerültek olyan egészségügyi hatások is, amik szintén a gyakori csókolózás mellett szólnak.