Kesha állítja: szellemmel szexelt

szex szellem vonzalom felnőtt erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolnád, hogy a szellemek iránt is lehet szexuális vonzalmat érezni?

Spectrophilia. Így hívjuk azt a jelenséget, mikor az illető a szellemek iránt érez szexuális vágyat. Ez nem betegség, hanem ugyanolyan fétis, mint a fenék- vagy mellfüggőség.

Az érdekessége a dolognak azonban az, hogy szellemek elméletileg nem léteznek, így szexuális együttlétekre sem alkalmasak. Ám azok, akik vonzódnak hozzájuk, állítják, hogy közösültek már szellemmel.

Kesha bevallotta, vonzódik a szellemekhez Forrás: AFP/2015 Getty Images/Robin Marchant

Erről énekelt az egyik számában a híres fiatal énekesnő, Kesha is. Állítása szerint a 2012-es Supernatural című szám egy aktusról szól, amelyet egy szellemmel élt át a sztár. Bevallotta, hogy a különleges szellem állandóan ébren tartotta őt, vagy felkeltette éjszakánként, és rendszeresen sötét szexuális fantáziákba sodorta Keshát, aki nagyon megijedt a valósághű találkozásoktól.

Egy pszicholóus, Mark Griffiths erre azt mondtam a spectrophilia attól függetlenül valóságos, hogy léteznek-e szellemek, vagy sem - írta meg a DailyStar.

Íme a legdurvább szexfétisek gyűjteménye (18+)

Ahány ház, annyi szokás. Mindenki másra gerjed az ágyban, de léteznek olyan fétisek, amiket képtelenség kívülállóként megérteni. Íme a legfurcsább fétisek listája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.