Egy friss közvéleménykutatás elárulta azt a néhány érdekességet, amit mi el sem tudunk képzelni, a pasik mégis imádnak bennünk. 

Pocak Mi minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy minél szebb, laposabb és feszesebb hasunk legyen. Vért izzadunk az edzéssel és a táplálkozással, erre most kiderül, hogy a kis pocakot a férfiak nagy része imádja, és szexisnek találja. Egy tudományos kísérlet kimutatta, hogy a homokóra alkatú nőkről készült képek erőteljesebb agyi aktivitást váltottak ki a vizsgált férfiak agyában. Vagyis egy kicsi háj nem hogy belefér, hanem kell is. Kár, hogy ez nem derült ki korábban. 

Smink nélkül 

Egy másik kutatásból kiderült, hogy a megkérdezett férfiak 40%-a jobban szereti a természetes arcú nőket. Vonzóbbnak találják a smink nélküli arcot ami érthető is, hiszen reggel és este mindenképpen ezzel találja magát szemben az ember. 

A természetes arcot sokkal jobban kedvelik a pasikForrás: Thinkstock

Fürdőruha nyoma 

Hihetetlen, de a pasik nagy része szerint a napozás után megjelenő fehér fürdőruhanyomok kifejezetten szexisek. Mi meg pont azt gondolnánk, hogy az a szép, ha egységesen van lebarnulva az ember. A kutatás szerint a férfiak nagy százalékát arra ösztönzi a fehéren maradt rész, hogy megérintsék, simogassák az adott területet. 

 Izzadtság 

Soha nem jutna eszünkbe, hogy bármelyik pasit is vonzaná az izzadtság szaga. Pedig mint kiderült, az egészséges verejtékezés bizony nagyon is pozitív dolog: sok esetben akkor termelődik, mikor az ember izgatott vagy boldog. Ez a hatás pedig azokban is megszületik, akik megérzik az izzadtság szagát. Állítják a tudósok. - írta meg a BrightSide alapján a SzeretlekMagyarország