Kelemen Anna hatalmas melleivel várja a karácsonyt: fotó

mell karácsony Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna ezúttal sem fogta vissza magát: közszemlére tette hatalmas melleit.

Celebjeink is várják már a karácsonyt. Ki így, ki úgy, az biztos, hogy Kelemen Anna ebből is erotikát csinál. Mikulásruhában, gigamellekkel és óriási szájjal fotózta magát - ő így készül a Jézuskára.

A követőinek természetesen elállt a szavuk, ahogyan nekünk is.

Titokzatos nőt szeret Kozso: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-titokzatos-not-szeret-kozso-video.htmlLassan egy éve szerelmes Kozso, de nem tervezi bemutatni kedvesét a nyilvánosság előtt.TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--Borbély Alexandra nyerte a legjobb európai filmszínésznőnek járó diíjathttp://www.life.hu/sztarok/20171210-borbely-alexandra-nyerte-a-legjobb-europai-filmszinesznonek-jaro-diijat.htmlA Testről és lélekről című film tarol a nemzetközi fesztiválokon. A 2018-as Oscar-gálára is ezt a filmet küldjük majd.TV + SztárokGorbunov Dimitrij elárulta, hogy mire vágyik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-gorbunov-dimitrij-elarulta-hogy-mire-vagyik-video.htmlAz idei Comet gálán Gorbunov Dmitrij is interjút adott a Life.hu riporterének. Elárulta, mire vágyik.TV + Sztárok--Ricco és Claudia a jövőről meséltek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-ricco-es-claudia-a-jovorol-meseltek-video.htmlRicco és Claudia nyerték az idei X-faktor versenyét. A magyar versenysorozat történetében először nyert csapat. A Life.hu riportere őket is kifagatta az idei Cometen.TV + SztárokOrigoEgy orosz katona óriásira duzzasztotta karjait: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20171210-egy-orosz-katona-oriasira-duzzasztotta-karjait-foto.htmlEgy 21 éves volt orosz katona elképesztő dolgot művelt magával: hatalmas karokat szeretett volna, egy vegyszer segítségével el is érte a célját. Szörnyen néz ki a férfi.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.