A szerelemért feladná pornós karrierjét a 14 gyermekes anyuka

Forrás: Northfoto -
ikrek pornó gyerekek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelemre vágyik a 14 gyermeket nevelő Nadya Suleman, aki pornózásból keresi kenyerét. Most azt mondja, munkáját is feladná, ha sikerülne férjet találnia.

A 41 éves amerikai nőről először 2009-ben hallhattunk, amikor 6 gyermeke után nyolcasikreknek adott életet. Szerencsére a kicsik egészségesek, édesanyjukkal most egy háromszobás lakásban élnek. Nadya nem titkolja, keresetét pornószínészként szerzi, ám most úgy érzi, ha rátalálna az igaz szerelem, akkor felhagyna munkájával.

Rá voltam kényszerülve, hogy azt csináljam, amit nem akarok. Féltem, hogy nem tudom őket eltartani és nem tudom nekik megadni azt, amit érdemelnek." – árulta el a Mirrornak, majd hozzátette, nagyon boldog, amikor 14 gyermekével lehet, de azért vágyik arra is, hogy végre párra leljen.

Nadya Suleman gyermekei körében Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.