Majka hatszor szexel Hajnival egy héten

szex Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és párja, Hajni nagyon szeretik egymást és két közös gyereküket is példásan nevelik. A rapper egy interjúban őszintén mesélt kapcsolatukról.

Az ózdi hős nyíltan mesélt magánéletéről: elárulta, hogy nem nagyon szeretne megházasodni, mert fél, hogy az rossz hatással lenne a jelenleg tökéletes működő kapcsolatára, ám azt is elmondta, hányszor bújnak össze hetente.

Majka és Hajni hatszor szexelnek egy héten Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem zárom ki, de egyelőre a nem felé hajlok. Pont azért, mert ilyen jól megvagyunk, és nem tudhatjuk, mennyit változtatna ezen a házasság. Ha készítesz egy jó tévéműsort, az nemcsak a műsorvezető személyétől lesz jó, hanem az apró részletektől is: a rendezőtől, a világosítótól, a hangosítótól. Ha ebben a rendszerben csak egy elemet megváltoztatsz a következő évadra, máris lehet, hogy az egész borul, és te nem is tudtad, hogy mennyire fontos az az egy elem. A mi boldogságunk nem ettől a papírtól függ. Mi másféle szerződést kötöttünk és máshogy működnek a kötelező férfi-női szerepek:

Hajninak hetente hatszor ágyba kell bújnia velem"

- mondta a Borsnak Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.