Ettől jönnek igazán szexuálisan lázba a nők (18+)

Forrás: Thinkstock -
izgatás szex szerelem felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilván, mindenki szeretné, hogy a szexuális élete mindig 1000 fokon égjen, és forróbb legyen a tűznél is. De vajon ez min múlik? 

Többezer nőt kérdeztek arról, hogy mi az, amitől igazán tűzbe jönnek és megkívánják a párjukat. Mint az tudjuk, az előjáték nagyon fontos mindkét nem számára, de ennek is jóval több módja lehet, mint az általánosan ismert szokások.

Így érheted el, hogy a barátnőd úgy rajongjon érted, mint az első együttlétek után Forrás: Thinkstock

Például azt sok pasi nem is gondolná, hogy az házimunka elvégzésével felpörgetheti a párját, pedig így van. Kiderült, hogy a nők roppant szexinek tartják, ha a párjuk kiporszívózza a lakást, elmosogat, vagy főz egy vacsorát, mire ők hazaérnek a munkából.

Ez tulajdonképpen már egyfajta előjáték, hiszen ha ilyen módon elvarázsolod a barátnődet, nagy eséllyel ő fog kezdeményezni, hogy viszonzásul boldoggá tehessen téged. Szóval a 2018-as év a takarítás éve. A pasiknak is. - írta meg a DailyStar.

Kiderült, mit akarnak valójában a nők az ágyban (18+)

A kapcsolat elején még mindenki élvezi a szexet, de utána bizony már csökken az érdeklődés, és ha a párok nem tesznek ellene valamit, teljesen el is múlik. Pedig ennek nem kellene így lenni, most például kiderült, mire vágynak igazából a nők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.