Péniszfehérítés az új szépészeti eljárás: fotók!

Forrás: AFP/Handout -
pénisz fehérítés intim felnőtt nemi szerv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepődtünk volna, ha a tavalyi őrület nem folytatódik: akkor az ánusz fehérítése volt a sláger, most a hímvesszőn van a sor. 

Ahogy azt tavaly év végén megírtuk, egyre nagyobb sikernek örvend egy új szépészeti beavatkozás, az ánuszfehérítés. Mivel az emberi test úgy van felépítve, hogy a végbélnyílás körüli bőrszövetek szinte minden esetben sötétebbek, mint az eredeti bőrszínünk, ezért ez az eljárás sokak számára lehet kecsegtető.

A beavatkozást végző orvos elárulta szerint nagyon észnél kell lenni, mert egy igen érzékeny területről van szó Forrás: AFP/Handout

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor most megérkezett a testvére is: a péniszfehérítés. Thaiföldön működik egy klinika, ahol 6 hónapja lehet igénybe venni az új fajta szolgáltatást, és mint kiderült, egy hónap alatt durván 100 férfi fordul meg náluk.

Egyre többen érdeklődnek az eljárás iránt Forrás: AFP/Handout

A Bangkokban üzemelő Lelux kórház igazgatója elárulta, naponta kb. 3-4 férfi keresi fel őket a nemi szervük fehérítése miatt, amely egy lézeres kezelés, és 5 alkalomból áll. Mint kiderült, a jelenlegi adatok szerint a 22 és 55 év közötti pasikat érdekli leginkább a téma - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.