Különböző internetes fórumok szólnak arról, mire érdemes felkészülnünk, ha azt tervezzük, hogy a szabadban szexeljünk. Bár most még hideg az idő, érdemes már most előre gondolkodni. Nézzünk néhány jó tanácsot tapasztalt felhasználóktól!

Légy felkészült

Persze jó dolog a spontaneitás, de azért nem árt felkészülni bizonyos dolgokra. Érdemes elpakolni magunkkal például egy vékony plédet, WC-papírt, nedves törlőkendőt és törölközőt.

Vigyázz a bogarakkal

Ha a szabadban esünk egymásnak, a legfontosabb, hogy nézzünk szét. Kényelmetlenek lehetnek a kavicsok, ahogyan a szúrós növények is könnyen tönkre tehetik az együttlétet. A bogarakkal és a hangyákkal pedig különösen vigyázni kell.

Öltözz praktikusan

Ha a szabadban szeretnénk szeretkezni, felejtsük el a csinos ruházatot, koncentráljunk inkább a praktikus darabokra. A lényeg, hogy könnyen letolható vagy lecsatolható legyen.

Nemcsak a négy fal között lehet jó a szexForrás: Shutterstock

Mások ne lássanak

Arra nagyon oda kell figyelni, hogy mások ne lássanak bennünket, különben könnyedén kihívhatják ránk a rendőrséget közszeméremsértés miatt. Ha úgy gondoljuk, senki nem lát bennünket, akkor is nézzünk szét alaposan, hiszen bárhol lehet köztéri kamera.

Csak csendesen

Hangok alapján is lebukhatunk mások előtt, ezért figyeljünk rá, hogy semmiképp ne hangoskodjunk. A csendesebb nyögések talán beleférnek, ám a hangos sikolyokkal könnyen felhívhatjuk magunkra a figyelmet.

Légy kreatív

Fontos, hogy legyünk kreatívak, ha már nem bírjuk tovább, jó szolgálatot tehet nekünk egy méretes bokor vagy egy kihalt tengerpart is. – írja a DailyStar.