Azon töröd a fejedet, hogy egyszer esetleg ellátogatsz egy szexklubba? Először persze mindenki fél, hogy milyen lesz a legelső alkalom, de a tapasztaltabbak mind arra bíztatnak, vágj bele. Nézzük, mit ajánlanak azok, akik gyakran megfordulnak ilyen helyeken.

Milyen emberek járnak szexklubokba?

A szexklubok különböző típusú embereket vonzanak, lehetnek idősek és fiatalok, tapasztaltak vagy tapasztalatlanok. Ha először látogatsz ilyen helyre, el kell fogadnod, hogy nem mindenki fog tetszeni és te sem nyered el mindenki szimpátiáját.

Mit viselnek az emberek a szexklubokban?

Először talán azt gondolhatod, érdemes kihívóan öltözködnöd, de valójában tökéletes, ha egy teljesen átlagos ruhát veszel fel – na, jó, egy kicsit azért lehetsz szexi. A tapasztaltabbak azt javasolják, vegyél fel egy kényelmes darabot, amiben jól érzed magadat és amiben szívesen randiznál.

Le kell feküdnöd idegen emberekkel?

Minden csak rajtad múlik, semmi nem kötelező. Ha valaki nem érdekel téged, akkor udvariasan mondhatsz nemet neki, nem kell mindenbe belemenni.

Mondhatsz nemet is"Forrás: Hana Jakrlova "

Hogyan is néz ki?

A legtöbb szexklub több részre van osztva. Többnyire van egy tánctér, ahol bátran lehet flörtölni, de persze vannak ennél diszkrétebb helyek is, ha félre akarsz valakivel vonulni kettesben.

Milyen lesz az első alkalom?

A tapasztaltabbak arra bátorítanak, hogy tedd félre a félelmeidet és vágj bele. Csak nézz körbe, semmi nem kötelező, és meglátod, tetszeni fog-e – írja a DailyStar.