Léteznek olyan szexbakik, amelyeket elkövetve bárkit elriaszthatunk attól, hogy ágyba bújjon velünk. Nézzük, melyek ezek!

Lehet bármilyen erős a vágy, szembesülve néhány kellemetlen tényezővel, elmehet a kedvünk a szextől. A Ripost összegyűjtötte, mi az, ami leginkább elriasztja a partnereket egymástól!

1. Önzőség

A legtöbb nőnek elmegy a kedve a szextől, ha azt veszi észre, hogy a pasi csak magával foglalkozik, egyedül a saját maga kielégítésére törekszik. Szintén nem lesz jó az együttlét akkor, ha az egyik fél figyelmen kívül hagyja azt, amire a másik vágyik. Ha figyelünk egymás jelzéseire, kívánságaira, akkor sokkal élvezetesebb lesz a szex mindkét ember számára.

2. Nincs viszonzás

A szexnek a kölcsönösségről kellene szólnia, ha ez nincs meg, akkor egy idő után nem fog működni. Érvényes ez például az orális szexre, ha valaki szájjal és nyelvvel kényezteti a másikat, akkor illendő azt visszaadni.

3. Visszautasítás

Érthető, ha vannak olyan napok, amikor egyik vagy másik fél nem kívánja a szexet. Ugyanakkor ha ez túl sokszor előfordul, akkor a másik rosszul érezheti magát, hiszen arra gondol, vajon vele van-e a baj.

A sok visszautasítástól is elmehet a párok kedve a szextőlForrás: Thinkstock

4. Nincs előjáték

Az előjáték fontos része a szexnek. Ez az, amivel igazán felforrósíthatjuk a hangulatot. Csak ezzel lehet fenntartani a tüzet egy hosszú kapcsolatban. Nemrég a pasik is bevallották, hogy egy forró csók nélkül nem az igazi az együttlét.

5. Ápolatlanság

Az egyik legvisszataszítóbb dolog, amitől mindenkinek elmegy a kedve a szextől, ha partnere ápolatlan.