Pornósztárok vallottak arról, mi az, amit mindenképp tudnod kell a szexről és a felnőttfilmekről. Igyekeztek hasznos tanácsokat adni a laikusoknak és azoknak, akik szeretnek kísérletezgetni az ágyban. Nézzük, miket mondtak!

Otthon inkább ne kísérletezz

Lehet, hogy bizonyos szexpózok nagyon izgalmasnak tűnnek a monitoron keresztül, ám korántsem biztos, hogy neked menne. A pornószínészek rengeteget készülnek rá, bizonyos pozitúrákhoz rengeteg edzésre van szükség. Leginkább csak a kamerák kedvéért vágnak bele bizonyos helyzetekbe, hiszen nagyon látványos, de valójában nem is élvezetes.

Csak óvatosan

Ha mindenképp szeretnéd kipróbálni pároddal azokat a pózokat, amiket látsz a képernyőn, akkor csak szépen-lassan haladjatok előre. Azt javasolják a pornósok, hogy figyeld meg, hogyan reagál a párod teste az újdonságra. Látni fogod, tetszik-e neki, érdemes-e tovább próbálkoznod vele. Ugyanakkor semmit ne erőltess rá, ha nem szeretné, akkor inkább vesd el az ötletet.

Tájékozódj

Mindenképpen érdemes olvasgatnod a témában, ha valami újdonságba akartok belevágni a pároddal. Legyen szó análszexről vagy kikötözésről, járj utána, mások ezt mennyire élvezik, hogyan csinálják. Tudd meg a részleteket olyanoktól, akik már sokat tapasztaltak. Az internet tele van olyan fórumokkal, ahol bárki megoszthatja a tapasztalatait másokkal.

Érdemes megfogadni a tanácsokatForrás: Thinkstock

Ne feledd az előjátékot

Még a pornósok is azt mondják, előjáték nélkül nem jó a szex. Fontos, hogy szánj időt arra, hogy felforrósodjon a hangulat kettőtök között. Ne gondolj túl hosszú vagy bonyolult előjátékra, a lényeg, hogy felkorbácsoljátok a szenvedélyt. Erre remek megoldás lehet egy jó kis csókcsata.

Nem mindig sikerül tökéletesre

Bár a pornófilmekben úgy tűnik, minden tökéletes, a való életben ez nem mindig történik így. Érdemes tudnod, hogy sokszor a felnőttfilmek jeleneteit is többször felveszik, mert valami nem úgy sül el, ahogyan szeretnék. A lényeg, hogy ne izgulj azon, hogy esetleg egy ügyetlenség miatt tönkreteszed a pillanatot, inkább engedd el magad.

Védekezz

Persze a pornófilmekben úgy tűnhet, a párok nem védekeznek, neked eszedbe se jusson vadidegennel óvszer nélkül szexelni, hiszen bármilyen nemi betegséget elkaphatsz. A pornósoknak is kötelező egy-kéthetente különböző szűrésekre járniuk – írja a BuzzFeed.