Nem mindenkinek jó, ha illatanyaggal dúsított szappannal mossa a vagináját

higiénia fürdés vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többféleképpen gondoskodhatunk vaginánk tisztántartásáról, azonban szem előtt kell tartanunk azt is, hogy nem mindenkinek ugyanaz a megfelelő. 

Különböző termékeket használunk fürdéskor, a vaginatisztításra is számos termék kapható a piacon. A DailyStar megkérdezett egy szakértőt, Dr. Ann Hendersont, aki elmondta, hogy a nők sok fertőzésnek adnak melegágyat, ha nem megfelelően gondoskodnak a higiéniáról.

Leszögezi, hogy minden nő különböző, sokak mindig illatanyaggal dúsított szappannal mosakszanak, mégsem észlelnek semmilyen problémát. De ha valaki irritációt vagy más tüneteket észlel, az első, amit megtehet, hogy antiallergént szappant vásárol. Bizonyos, az üzletekben kapható termékek segítenek szinten tartani a vagina PH-értékét is. Azonban, ha a tünetek nem enyhülnek, és esetleg kellemetlen szagot is áraszt az intim testrészünk, forduljunk orvoshoz, hiszen lehet, hogy egy kezelésre szoruló fertőzéssel van dolgunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.