Elhagyták a férfiak, mert fájt neki a szex: kiderült, ritka betegsége van

Forrás: Thinkstock -
műtét szex fájdalom felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig szörnyű fájdalmat okozott számára a szex, szerelmei is sorra elhagyták, mire kiderült, ritka betegség áll a háttérben.

Callista, egy brit stylist a BBC 100 Women című műsorában vallott arról, mennyire fájdalmas volt számára évekig a szex. Mint mondja, problémája a vaginájával tönkretette az életét. Sorra értek véget a kapcsolatai emiatt és depresszióssá vált.

„A 20-as éveimben jártam, amikor találkoztam valakivel. Csodálatos kapcsolat volt, összeköltöztünk, tengerparti otthonunk volt, olyan életem volt, amiről mindig is álmodtam, házasságról is beszéltünk. De valami hibádzott: nagyon szenvedtem a szextől. Csak úgy tudtam elviselni a fájdalmat, ha előtte ittam. Borzasztó érzés volt, hogy szeretsz valakit, de a szex ennyire szörnyű. Ő sem értette meg és szakítottunk" – vallotta.

Évekig orvoshoz járt problémája miatt és az orvosok is csak találgattak, mi áll a háttérben. Először lelki okokra gyanakodtak, végül egy szakember rávilágított, ritka betegségben szenved. A vaginájában sokkal több idegvégződés található, mint egy átlagos nőnek, ezért még a tampon felhelyezése is szörnyű kínokkal jár számára. Végül műtéttel sikerült orvosolni a problémát: testéről bőrt vettek le és helyeztek át a hüvelyébe. Azóta boldog és bízik benne, hogy a szerelem is újra rátalál.

Ritka betegség okozta a fájdalmat a nő számára Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.