Kutyája mellett meztelenkedik Bruce Willis lánya, Tallulah: fotó

Bruce Willis kutya fotó meztelen Tallulah Belle Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bruce Willis lánya, Tallulah is szeret a középpontba kerülni, egyelőre ezt meztelenkedéssel éri el: legújabb képén a kutyája mellett pucérkodik.

Híres emberek gyerekeként is fent kell tartania az emberek figyelmét Bruce Willis lányainak, Tallulah pedig egyelőre a pucérkodásban látja a megoldást. Hiába szerepelt egy-két filmben, áttörést egyik sem hozott, így maradt a vetkőzés, amit Instagram-oldalán művel a sztárcsemete. Legutóbbi képén sem visel ruhát, ellenben a kutyájával együtt látható a fotón, ami elég érdekes párosítás, és természetesen a kommentelők figyelmét sem kerülte el.

tallulah (Youthful Slimelord) (@buuski) által megosztott bejegyzés,

Halle Berry meztelenül jógázott a szabadbanhttp://www.life.hu/intim/20180326-halle-berry-meztelenul-jogazott-a-szabadban.htmlHalle Berry Instagram-oldalából kiderül, hogy imád sportolni, jógázni. Most pedig egy szál bugyiban gyakorolt egy pózt. Intim--Bálint Emesének 200 millió forintot ajánlott egy férfi a szüzességéérthttp://www.life.hu/intim/20180326-balint-emesenek-200-millio-forintot-ajanlott-egy-ferfi-a-szuzessegeert.htmlA 28 évesen is szűz Bálint Emese nemrégiben kezdte el keresni élete társát, akinek nemcsak tisztaságát adhatja oda, ahnem feleségül is veszi. Most azonban egy férfi 200 millió forintot ajánlott Emese szüzességéért. IntimOrigoSokan szexelnek az IKEA áruházaiban: a szekrényekben és ágyakban is csinálják (18+)http://www.life.hu/intim/20180326-sokan-szexelnek-az-ikea-aruhazaiban-a-szekrenyekben-es-agyakban-is-csinaljak.htmlAz IKEA dolgozói sok érdekes dolognak lehetnek szemtanúi, hozzájuk ugyanis a legkülönfélébb emberek járnak. Egyesek csak enni mennek a bútoráruházba, mások pedig azért, hogy szexeljenek a bemutatóágyakban.IntimOrigoTelt idomaival hódít az Instagramon Demi Rose modell: forró fotókhttp://www.life.hu/intim/20180325-telt-idomaival-hodit-az-instagramon-demi-rose-modell-forro-fotok.htmlTelt idomaival kergeti őrületbe a férfiakat a 23 éves modell, Demi Rose, akit lassan 7 millióan követnek az Instagramon. IntimOrigoPamela Anderson hét meztelen nővel találta Hugh Hefnerthttp://www.life.hu/intim/20180325-pamela-anderson-het-meztelen-novel-talalta-hugh-hefnert-playboy.htmlElképesztő sztorit mesélt el Pamela Anderson: elárulta, milyen orgiák zajlottak Hugh Hefner villájában. Intim--Meztelenül pózol Cristiano Ronaldo exe Daniella Chavezhttp://www.life.hu/intim/20180325-meztelenul-pozol-cristiano-ronaldo-exe-daniella-chavez-playmate.htmlA chilei playmate azt állítja, néhány éve a focista szeretője volt, még akkor, amikor az Irina Shaykkal kavart. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.