Nicki Minaj botrányos ruhában jelent meg egy kosármeccsen, kilógtak a mellei

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Zumapress.Com / Mega -
mell kosárlabda Nicki Minaj dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kirívó eset, hogy a sztárok dekoltázst villantanak, azonban léteznek extrém esetek. Ilyen volt az is, amikor a minap Nicki Minaj úgy döntött, hogy kosárlabdameccsre megy, de nem gondolt bele, hogy a labda helyett a melleit bámulják majd. 

Egy fűző dresszt viselt Nicki Minaj a minap, amikor a Los Angeles Lakers és a Houston Rockets kosárlabdameccsre igyekezett. Gondolta, nem kell nadrág vagy szoknya a dresszre, elég egy hosszú kabát, hatalmas melleit sem akarta eltakarni, melyek szinte kibuggyantak a szoros viseletből. Ráadásul úgy fénylettek, mint két szépen felviaszozott alma a dohányzóasztal közepén.

Bátran kijelenthetjük: ellopta a show-t a játékosoktól. A körülötte ülök biztosan nem a meccset nézték. Elég csak a férfi arcára nézni, aki mellett elhalad.

Elég csak a férfi arcát nézni, aki mellett elhalad: teljes döbbenet Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Zumapress.Com / Mega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.