Boldogan él 72 éves feleségével a tinédzser fiú

nagymama házasság tinédzser szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen 53 van közöttük, ez őket mégsem zavarja: lassan két éve boldog házasságban él a 19 éves Gary és a 72 esztendős Almeda.

A tinédzser Gary és a nagymamakorú Almeda egy pizzériában szeretett egymásba két évvel ezelőtt.

Az első dolog, ami megfogott benne a gyönyörű kék szeme és a személyisége volt. Csodálatos a nevetése, működik közöttünk a kémia. Az első napon rabul ejtette a szívemet." – mesélte a DailyStarnak a férfi, aki a randi előtt nem sokkal szakított korábbi párjával, egy 77 éves nővel.

A szerelem olyannyira elsöprő volt, hogy Gary, akit a nagymamája nevelt fel, két hét után megkérte az asszony kezét.

A jelenleg Maryville-ben élő pár hamarosan összeházasodott és nagyon boldogok együtt.

Ha szeretsz valakit, akkor az életkor csupán egy szám. Ő a lelki társam, vele akarom leélni az életemet" – nyilatkozta Almeda.

A szerelmesek bevallották, az első szexuális együttlétre a nászéjszakán került sor. Mindketten állítják, csodálatos volt, és mély kötelék alakult ki akkor közüttük.

Csodálatos szerető" – emlékszik vissza Gary arra az éjszakára.

Sajnos a családjukban nem mindenki örül a boldogságuknak, Almeda fia például az esküvő óta nem áll szóba velük és az egyik unoka is nagyon nehezen viseli a történteket.

Érdekeség, hogy a házasoknak van egy közös YouTube csatornája, ahol bárki figyelemmel követheti az életüket. Közel 55 ezer feliratkozóval rendelkeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.