Boldogan él 72 éves feleségével a tinédzser fiú

2018.04.18. 20:23

Összesen 53 van közöttük, ez őket mégsem zavarja: lassan két éve boldog házasságban él a 19 éves Gary és a 72 esztendős Almeda.

A tinédzser Gary és a nagymamakorú Almeda egy pizzériában szeretett egymásba két évvel ezelőtt.

Az első dolog, ami megfogott benne a gyönyörű kék szeme és a személyisége volt. Csodálatos a nevetése, működik közöttünk a kémia. Az első napon rabul ejtette a szívemet." – mesélte a DailyStarnak a férfi, aki a randi előtt nem sokkal szakított korábbi párjával, egy 77 éves nővel.

A szerelem olyannyira elsöprő volt, hogy Gary, akit a nagymamája nevelt fel, két hét után megkérte az asszony kezét.

A jelenleg Maryville-ben élő pár hamarosan összeházasodott és nagyon boldogok együtt.

Ha szeretsz valakit, akkor az életkor csupán egy szám. Ő a lelki társam, vele akarom leélni az életemet" – nyilatkozta Almeda.

A szerelmesek bevallották, az első szexuális együttlétre a nászéjszakán került sor. Mindketten állítják, csodálatos volt, és mély kötelék alakult ki akkor közüttük.

Csodálatos szerető" – emlékszik vissza Gary arra az éjszakára.

Sajnos a családjukban nem mindenki örül a boldogságuknak, Almeda fia például az esküvő óta nem áll szóba velük és az egyik unoka is nagyon nehezen viseli a történteket.

Érdekeség, hogy a házasoknak van egy közös YouTube csatornája, ahol bárki figyelemmel követheti az életüket. Közel 55 ezer feliratkozóval rendelkeznek.

szerelemházasságtinédzserkorkülönbségnagymama