Két sugarbaby vallomása: Miss Sugar és Kaeden Harveland az életükről meséltek

2018.04.24. 20:24

A sugarbabyket sokan összekeverik a prostituáltakkal, ám míg utóbbiak kizárólag szexuális szolgáltatást nyújtanak pénzért, előbbiek többnyire a társaságukat kínálják gazdag férfiaknak vagy nőknek, amibe vagy beletartozik az intim együttlét, vagy nem. Két sugarbaby vallott arról, milyen is az ő életük kitartottként.

A 18 éves amerikai Kaeden Harveland azért lett sugarbaby, mert rengetegen ajánlottak neki pénzt egy randialkalmazáson csak azért, hogy találkozzanak. Úgy döntött, kipróbálja milyen is, ha ezzel keresi a kenyerét. Havonta 500 ezer és 1,2 millió forint közötti összeget keres, és azt állítja, hogy egyáltalán nincs szexuális kapcsolata a kuncsaftjaival, mindegy, hogy mennyi összeget ajánlanak érte. A biztonságra is odafigyel, mindig van nála paprikaspray és sokkoló is.Eddig 30-50 kuncsaftja lehetett.

Kaeden Harveland (@kaedenharveland) által megosztott bejegyzés,

A 20 éves Miss Sugar álnevű lány pedig akkor fordult a kitartott életmód felé, amikor találkozott egy férfival Ibizán. Ő ajánlotta fel neki ezt a felállást, és mivel a lánynak elege volt a gyári munkájából, igent mondott. Állítása szerint nem bánta meg, hiszen egy nap alatt megkereste az addigi heti fizetését. A lány nem olyan elutasító a szexszel kapcsolatban, de leszögezi, ez nem elvárás a kuncsaftok részéről. Ő inkább olyan a férfiaknak, mint egy barátnő, csak kötöttségek nélkül. Miss Sugarnak eddig hat hosszú távú kuncsaftja volt - vallottak a Huffingtonpostnak

kitartott nősugardaddysugarbabykitartottság