Két sugarbaby vallomása: Miss Sugar és Kaeden Harveland az életükről meséltek

kitartott nő sugardaddy sugarbaby kitartottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sugarbabyket sokan összekeverik a prostituáltakkal, ám míg utóbbiak kizárólag szexuális szolgáltatást nyújtanak pénzért, előbbiek többnyire a társaságukat kínálják gazdag férfiaknak vagy nőknek, amibe vagy beletartozik az intim együttlét, vagy nem. Két sugarbaby vallott arról, milyen is az ő életük kitartottként.

A 18 éves amerikai Kaeden Harveland azért lett sugarbaby, mert rengetegen ajánlottak neki pénzt egy randialkalmazáson csak azért, hogy találkozzanak. Úgy döntött, kipróbálja milyen is, ha ezzel keresi a kenyerét. Havonta 500 ezer és 1,2 millió forint közötti összeget keres, és azt állítja, hogy egyáltalán nincs szexuális kapcsolata a kuncsaftjaival, mindegy, hogy mennyi összeget ajánlanak érte. A biztonságra is odafigyel, mindig van nála paprikaspray és sokkoló is.Eddig 30-50 kuncsaftja lehetett.

Kaeden Harveland (@kaedenharveland) által megosztott bejegyzés,

A 20 éves Miss Sugar álnevű lány pedig akkor fordult a kitartott életmód felé, amikor találkozott egy férfival Ibizán. Ő ajánlotta fel neki ezt a felállást, és mivel a lánynak elege volt a gyári munkájából, igent mondott. Állítása szerint nem bánta meg, hiszen egy nap alatt megkereste az addigi heti fizetését. A lány nem olyan elutasító a szexszel kapcsolatban, de leszögezi, ez nem elvárás a kuncsaftok részéről. Ő inkább olyan a férfiaknak, mint egy barátnő, csak kötöttségek nélkül. Miss Sugarnak eddig hat hosszú távú kuncsaftja volt - vallottak a Huffingtonpostnak.

Hetekig szexrabszolgaként tartottak fogva egy nőt (18+)http://www.life.hu/intim/20180424-hetekig-szexrabszolgakent-tartottak-fogva-egy-brit-not.htmlSzexrabszolgaként tartottak fogva egy brit nőt Olaszországban. Miután sikerült elszöknie, a rendőrök elkapták fogvatartóját is. IntimThinkstockEmily Ratajkowski meztelen fotót osztott meg közösségi oldalán (18+)http://www.life.hu/intim/20180424-emily-ratajkowski-meztelen-fotot-osztott-meg-kozossegi-oldalan-18.htmlA 26 éves modell, Emily Ratajkowski minden ruháját ledobta, és közösségi oldalára töltött fel egy olyan fotót, melyen formás kebleit is mindössze csak keze takarja. IntimOrigoKiderült, hogy a férfiak a szőkéket vagy a barnákat szeretik jobbanhttp://www.life.hu/intim/20180424-kiderult-hogy-a-ferfiak-a-szokeket-vagy-a-barnakat-szeretik-jobban.htmlEgy új kutatásban azt próbálták kideríteni, hogy a férfiak a világosabb, vagy éppen a sötétebb hajú lányokat kedvelik. Íme, az eredmény.IntimThinkstockKiderült, hogy a férfiak a szőkéket vagy a barnákat szeretik jobbanhttp://www.life.hu/intim/20180424-kiderult-hogy-a-ferfiak-a-szokeket-vagy-a-barnakat-szeretik-jobban.htmlEgy új kutatásban azt próbálták kideríteni, hogy a férfiak a világosabb, vagy éppen a sötétebb hajú lányokat kedvelik. Íme, az eredmény.IntimThinkstockFarkasházi Réka feneke helyett, egy dublőrt láttak a nézők a kék tangábanhttp://www.life.hu/intim/20180424-farkashazi-reka-feneke-helyett-egy-dublort-lattak-a-nezok-a-kek-tangaban.htmlIntim jelenetnek lehettek tanúi A Tanár című sorozat nézői az előző adásban, ugyanis Farkasházi Réka és Nagy Ervin egy forró éjszakát töltöttek együtt. Azonban kiderült egy kis turpisság: a kék tanga bugyiban nem a színésznő fenekét láthattuk, hanem egy dublőrét. Intim--Aktfotók készültek Larion Zoérólhttp://www.life.hu/intim/20180423-aktfotok-keszultek-larion-zoerol-muller-attila.htmlLarion Zoé ismét ledobta a ruháit és művészi aktfotókhoz állt modellt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.