Vőlegénye péniszéről küldött képet családjának a menyasszony (18+)

Forrás: Twitter -
pénisz jegygyűrű fotó család vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyzési gyűrűjéről akart fotót küldeni családjának egy nő, ám a képből "live photo" lett, azaz egy 3 másodperces minivideót küldött, amelyben újdönsült vőlegénye pénisze is felbukkan. 

Annyira örült eljegyzésének egy nő, hogy nem tudta megvárni a személyes találkozót, fotót készített jegygyűrűjéről és szétküldte családjának, barátainak.

Eljegyzését akarta bejelenteni, helyette vőlegénye péniszét küldte körbe Forrás: Twitter

Azt azonban csak később vette észre, hogy a kép helyett egy "live photot", azaz egy 3 másodperces minivideót készített - írja a Daily Star. Ezt pedig azonnal szét is küldte. A háttérben azonban újdönsült vőlegénye előránotta péniszét. A felvételt többek között a menyasszony szülei is megkapták.

A videót ide kattintva nézheted meg.

Így maszturbálnak a nők és a férfiak (18+)http://www.life.hu/intim/20180518-igy-maszturbalnak-a-nok-es-a-ferfiak.htmlEgy friss felmérés kiderítette, mi indítja be a nőket és a férfiakat, és mit csinálnak maszturbálás közben. IntimOrigoÍme, hét dolog, amit minden nőnek tudnia kell a nemi szervéről (18+)http://www.life.hu/intim/20180518-ime-het-dolog-amit-minden-nonek-tudnia-kell-a-nemi-szerverol.htmlAz igazság az, hogy hiába szereti mindenki azt hinni, tökéletesen tisztában van a nemi szervének működésével, sajnos sokan a részeit sem tudják helyesen felsorolni. A legújabb kutatás szerint azonban a legtöbb nő aggódik az intim területének egészsége miatt, ezért íme, hét dolog, amit minden nőnek tudnia kell a nemi szervéről. Intim--Pilát Gábor: "Így veszi kezdetét a társas magány"http://www.life.hu/intim/20180516-pilat-gabor-a-tarsas-magany-kezdeterol.htmlHa van bizalom, nincs szükség bizonyítékokra, ha pedig nincs bizalom, akkor abizonyítékokból sosem lesz elég. IntimOrigoBuszon maszturbált egy férfi, videóra vették: videó (18+)http://www.life.hu/intim/20180517-buszon-maszturbalt-egy-ferfi-videora-vettek-video-18.htmlEgy Leeds városában közlekedő buszon úgy döntött egy féri, nem vár, amíg hazaér, előveszi a szerszámát nadrágjából és kényeztetni kezdte magát. Egy lány videóra vette. Intim--Pilát Gábor: "Túl nagy ár egy jó párkapcsolatért azzal fizetni, hogy nem lehetsz önmagad."http://www.life.hu/intim/20180516-pilat-gabor-a-parkapcsolatrol-es-onmagunkrol.htmlEgy ideig van az, hogy vágyakoztok. Aztán van az, hogy beszélgetésbe elegyedtek. Ezutánmég jobban vágyakoztok és elcsattan az első csók. Egy pár lettetek. IntimOrigo27 éves szűz nő vallott arról, miért őrzi még ártatlanságáthttp://www.life.hu/intim/20180516-27-eves-szuz-no-vallott-arrol-miert-orzi-meg-artatlansagat.htmlEgy 27 éves brit nő vallott arról, miért nem vesztette még el a szüzességét. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.