Nadia Bokody 12 éves korában látott először pornófilmet, de állítja, csak azután vált szexfüggővé, hogy szexvideókat talált expasija laptopján. Az ausztrál írónő meg van róla győződve, hogy a hölgyek több mint 40 százaléka megcsalja a párját. Utánajárt, melyek azok az okok, ami miatt a nők leggyakrabban lépnek félre.

1. Több szexuális partnert kívánnak

Az egyik megkérdezett nő, aki nyíltan vállalja korábbi sorozatos hűtlenkedéseit, az mondta, egyszerűen több partnerre vágyott.

„Igényem volt arra, hogy egyszerre több szexuális partnerem legyen, de egészen 30 éves koromig nem csináltam ezt etikusan. Utána elkezdtem egy többszeretős modell szerint élni az életemet és a megcsalások is abbamaradtak"

2. Felfedezésre vágynak

Egy másik nő úgy véli, túl fiatal volt még egy komoly kapcsolathoz. Arra vágyott, hogy kiélje szexuális fantáziáit, felfedezze saját maga szexualitását és kíváncsi volt, milyen lehet másokkal. Jól tudja, a könnyebb utat választotta, de egyszerűn képtelen volt szakítani.

Itt vannak a nők félrelépésének főbb okaiForrás: Shutterstock

3. Ha a pasi soha nem akar kimozdulni

Egy nő azt mesélte, párja soha nem figyelt rá és folyton videójátékozott. Bár a férfi bárhova elment vele, ahova kérte, egy idő után inkább ő sem mozdult ki. Ezután a partnere elkezdett féltékenykedni azért, mert a nő többet keresett nála. A barátnő az új munkája révén megismerkedett valakivel, akivel félrelépett, később azonban a dolog komolyra fordult és azóta egy párt alkotnak - írja a DailyStar.

4. Túl impulzívak a nők

Az egyik nő úgy vélte, túl impulzív volt és soha nem is figyelt a partnerére.

„Hosszú párkapcsolatban éltem, és amikor megcsaltam a páromat, arra jöttem rá, hogy valójában nem is szeretem őt, nem ő az, akit akarok. Soha nem gondolkodom kétszer, azt teszem, amire éppen vágyom."