Iggy Azaleának fél melle kilóg a bikiniből: fotó

fotó szexi mellek bikini Iggy Azalea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iggy Azalea aprócska bikiniben mutatta meg formás idomait. A merész darab még a melleit is alig takarja.

Megszokhattuk, hogy Iggy Azalea nem fogja vissza magát, de a friss fotóin még a rajongói is felhördültek. Az extravagáns énekesnő ezúttal egy olyan aprócska bikinibe bújt, amelyből félig kilógnak a mellei. Mondanunk sem kell, a merész fotókért több százezer lájkot zsebelt be követőitől.

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

Iggy Azalea (@thenewclassic) által megosztott bejegyzés,

5 ruhadarab, amit be kell szerezned az idei nyárrahttp://www.life.hu/trend/20180605-5-ruhadarab-amit-be-kell-szerezned-nyarra.htmlMilyen új ruhadarabokat érdemes beszerezni az idei nyári szezonra? Mutatunk néhány kényelmes és igazán divatos holmit, amit te is imádni fogsz! TrendOrigoMegérkezett a péniszformájú zsebbel ellátott nadrág: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180605-megerkezett-a-peniszformaju-zsebbel-ellatott-nadrag-foto.htmlPéniszformájú zsebbel dobtak piacra egy nadrágkollekciót férfiak számára Japánban. TrendOrigoFodrásznál járt Szulák Andrea, szinte 20 évet fiatalodotthttp://www.life.hu/trend/20180605-fodrasznal-jart-szulak-andrea-szinte-20-evet-fiatalodott.htmlÚj hajszínt és frizurát villantott Szulák Andrea. Rajongói szerint akár húsz évet is letagadhatna. Trend--Szilágyi Liliána úszónő nagyon szexi új fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/trend/20180605-szilagyi-liliana-uszono-nagyon-szexi-uj-furdoruhajaban.htmlA magyar úszóklasszis, Szilágyi Liliána Instagram-oldalán mutatta meg új fürdőruháját. Meglehetősen szexin mutat benne. Trend--Exkluzív királyi ruhadarabokat árvereznek el, Erzsébet királynő babaruháit is: galériahttp://www.life.hu/trend/20180604-exkluziv-kiralyi-ruhadarabokat-arvereznek-el-erzsebet-kiralyno-babaruhait-is-galeria.htmlMost bárki megkaparinthatja II. Erzsébet királynő babakori ruháit, valamint Diana hercegné vagy akár a királynő testévérének, Margit hercegnőnek ruháit, ugyanis árverést tartanak exkluzív darabokból és tervrajzokból. TrendOrigoPraktikus és imádnivaló holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20180530-praktikus-es-imadnivalo-holmik-amik-nelkul-ne-indulj-el-a-strandra.htmlIdén már május közepén is volt részünk strandidőben, és a június is kánikulai idővel kecsegtet. Vagyis itt az ideje a nyaralásra is gondolni, és beszerezni azokat a holmikat, amik igazán gondtalanná varázsolják a strandon eltöltött napokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.