A reggeli erekciókat rögzíti egy új alkalmazás

Forrás: Thinkstock -
applikáció alkalmazás erekció merevedés férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli erekciókat tartja számon az az applikáció, amelyet nemrég fejlesztettek ki szakemberek.

Elsőre talán meglepően hangzik, de valóban létezik az az okostelefonos alkalmazás, amely a férfiak reggeli erekcióját tartja számon. Egy amerikai cég találmányáról van szó, amely reggelente rendszerint felteszi a kérdést a pasiknak: volt-e merevedésük. Ezeket az adatokat elmenti a rendszer, így az bármikor visszakereshető.

A cég úgy véli, nagyon hasznos az applikáció, mert így fény derülhet az esetleges merevedési zavarokra, amely egyéb egészségi problémákat is okozhat - számolt be róla a New York Post.

Hasznos alkalmazás készült a férfiak számára Forrás: Thinkstock
Cinthya Dictator tériszonnyal küzd: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-cinthya-dictator-teriszonnyal-kuzd-video.htmlCinthya Dictator szinte lebénult a félelemtől az TV2 ügyességi műsorában. TV + Sztárok--Gesztesi Károly válaszolt Liptai Claudia apák napi köszöntésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gesztesi-karoly-valaszolt-liptai-claudia-apak-napi-koszontesere.htmlLiptai Claudia apák napja alkalmából Pataki Ádám mellett Gesztesi Károlyt is felköszöntötte. A színész pedig reagált volt felesége szavaira. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIsmét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--Oszter Sándor felmentése óta nem látta családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-oszter-sandor-felmentese-ota-nem-latta-csaladjat.htmlOszter Sándort felmentették a befolyással üzérkedés vádja alól, a kedvező ítéletet családjával ünnepelte volna a színész, ám mégsem így történt. Azóta nem látták őt, hogy kihirdették a döntést.TV + Sztárok--Az FBI szerint bányatóba dobták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-az-fbi-szerint-banyatoba-dobtak-vv-fanni-holttestet.htmlAz FBI is segítette a magyar nyomozók munkáját azért, hogy sikerüljön megtalálni VV Fanni holttestét. Szerintük a szalkszentmártoni tavaknál rejthették el a maradványokat. TV + Sztárok--Zsidró Tamást és Dobó Katát a munka egy időre elválasztotta egymástólhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-zsidro-tamast-es-dobo-katat-a-munka-egy-idore-elvalasztotta-egymastol.htmlDobó Kata és Zsidró Tamás szerelme töretlen, hiába a pletykák, amik arról szólnak, hogy már nincs együtt a sztárpár. A sztárfordrász elmesélte, mi az igazság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.