Az Oxfordi Egyetem hallgatóinak százai vettek részt egy elit egyetemi klub álltal szervezett kábítószeres orgiapartin. Élő szexshow-k, teljes meztelenség, és kokain: ezeket láthatta a buliban az ember, bármerre is néz. 

Az Oxfordi Egyetem igazán nagy múltú és színvonalas iskolának számít, de az, ami a zárt klubokban történik minden, csak nem színvonalas. A The Sun riportja szerint ugyanis az egyetem hallgatói orgiapartikon vesznek részt, melyek a Piers Gaveston Society nevű titkos, 1977 óta létező elit klub szervezésében történnek.  

Szexpartin vettek részt az Oxfordi Egyetem hallgatói - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

A legutóbbi buliról részletesen beszámolt a lap. Azt írják, hogy külön sátor volt a drogok vásárlására, rengetegen teljesen meztelenül buliztak, és a színpadon élő szexshow ment, ahol többen is egymásba gabalyodtak, és volt olyan pillanat is, amikor szüzeket szólítottak a színpadra. Aki nem meztelen volt, az sem hétköznapi ruhát öltött: harisnyában és fekete fehérneműben mászkáltak a fiatalok. A hallgatók több helyszínen is élvezhették egymást, de szinte minden esetben a nyilvánosság előtt zajlott a két szimpatikus ember között kialakult szexuális kapcsolat. Szigorú szabály vonatkozik azonban ezekre az eseményekre: tiszteletben kell tartani mások határait, és tilos az erőszakoskodás, ami egy szemtanú szerint nem egészen valósult meg. Néhány lány eléggé részeg volt, és ki volt ütve, de még így is szexeltek velük. A beleegyezés erősen megkérdőjelezhető. Az orgia sátorban lévő lányok is nagyon zavartak, félig öntudatlanok voltak" - mondta egy forrás. A bulira egyébként természetesen nem kap mindenki meghívást, és a befogadottak sem tudják előre, hogy hová is mennek majd. Ezúttal egy vidéki helyszínen tartották a partit, Oxfordtól 8 kilométerre. A helyiek egyébként felháborodtak a meztelen és furán öltözött fiatalok látványától, de az egyetem is elutasította a partit. Határozottan kijelentették, hogy ez az esemény nem jóváhagyott, hiszen az egyetem tiltja a kábítószerezést, és zéró toleranciát alkalmaznak a szexuális zaklatás bármilyen formájára.