Pasija péniszének méretével viccelődött Ariana Grande

pénisz Twitter Ariana Grande vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ariana Grande egy rajongó kérdésére elárulta, milyen hosszú kedvese pénisze. A bejegyzést azóta törölte a Twitterről.

Ariana Grandét pár hét randizás után eljegyezte párja, Pete Davidson. A szerelmesek azóta folyamatosan játékosan üzengetnek egymásnak a közösségi oldalukon. Ráadásul az énekesnő legújabb albumán lesz egy „Pete" című dal is. Az egyik rajongó a minap Twitteren megkérdezte kedvencét, hogy milyen hosszú lesz ez a dal, de a kérdést kissé félreérthetően tette fel:

„Milyen hosszú Pete? Mármint a dal..."

Az énekesnő ezt követően meglepő választ adott a kérdésre:

„Olyan 25 centi körül van... Ó, fenébe... Úgy értem, valamivel hosszabb, mint 1 perc..."

Valószínűleg hamar meg is bánta, hogy elárulta kedvese péniszének méretét, ugyanis a bejegyzést nem sokkal ezután törölte is a Twitterről.

Ariana Grande túl sokat árult el... Forrás: Twitter
4 kínos szexsztori (18+)http://www.life.hu/intim/20180624-4-kinos-szexsztori.htmlFérfiak és nők vallottak arról, mi volt életük legkínosabb szexuális kalandja. IntimOrigoKelemen Anna pucér fotóval ünnepli a bugyimentes világnapot: fotóhttp://www.life.hu/intim/20180622-kelemen-anna-pucer-fotoval-unnepli-a-bugyimentes-vilagnapot-foto.htmlBugyimentes világnap alkalmából vetkőzött anyaszült meztelenre közösségi oldalán Kelemen Anna. Intim--Pornózik a foci-vb szexi szurkolólányahttp://www.life.hu/intim/20180622-pornozik-a-foci-vb-szexi-szurkololanya.htmlKiderült az orosz labdarúgó válogatott egyik legfőbb szurkolójáról, Natalia Nemchinováról, hogy pornósztárként keresi a kenyerét. Intim--Póninak öltöznek az emberek: íme, a legbizarrabb szexfétis (18+)http://www.life.hu/intim/20180622-poninak-oltoznek-az-emberek-ime-a-legbizarrabb-szexfetis-18.htmlOstorok, láncok, és egyéb piszkos lovas felszerelések: ezek láthatók az amerikai pónifétis-összejövetelen, ahol normális emberek öltöznek be lovaknak. IntimOrigoÍme, az öt legnagyobb szexmítosz, amikkel ideje leszámolni (18+)http://www.life.hu/intim/20180622-ime-az-ot-legnagyobb-szexmitosz-amikkel-ideje-leszamolni-18.htmlA régi beidegződések egyáltalán nem tesznek jót a szexuális életnek, ezért ideje tisztázni, mennyire fontos, hogy a szex hosszú ideig tartson, és azt is, hogy mennyire szeretik a nők az együttlétet. Íme, az öt legnagyobb mítosz, amikkel most leszámolunk. Intim--A dús kebel tetszik a férfiaknak, de vajon a mell másik oldalán is olyan jó az élet?http://www.life.hu/intim/20180621-a-dus-kebel-tetszik-a-ferfiaknak-de-vajon-a-mell-masik-oldalan-is-olyan-jo-az-elet.htmlA legtöbb férfi igencsak díjazza, ha egy hölgynek nagyok a keblei, de milyen lehet az élet a mellek másik oldalán. Tényleg akkora öröm kebelcsodának lenni? IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.