Kétségkívül a ValóVilág legutolsó évadában voltak a legszemérmetlenebbek a lakók, főként VV Mici és VV Krisztián szolgáltatott szigorúan 18+-os tartalmakat, de azért az ezt megelőző évadokban is voltak párok, akik nem bírták ki az ideiglenes cölibátust.

Újabb évad jön a ValóVilágból, ez lesz a kilencedik. A valóságshow-rajongók biztosan kíváncsian várják, mi olyan történhet még a villa falain belül, ami az utolsó, nyolcadik évadban még nem esett meg. Hiszen a lakók minden gátlásukat levetkőzték, ebben a szériában mutattak a legtöbbet magukból a játékosok, főleg Mici és Krisztián. Az ő együttléteik mindegyike szigorúan 18+-os tartalom!

Azért az előző évadokban sem volt hiány erotikából, habár a fenti videóhoz képest ezek a jelenetek jóval szerényebbek. A ValóVilág hatodik évadában VV Iza és Krisztián szolgáltatott erotikus pillanatokat, a szerelmesek sem bírtak ki sok estét egymás nélkül.

A ValóVilág negyedi szériájának legemlékezetesebb párosa pedig Nádai Anikó és VV Szandika. Az ő jelentük nem azért volt érdekes, mert sok minden látszott, hanem azért, mert két lány között zajlott, akik bevallottan mind a ketten a férfiakhoz vonzódnak.