vizelési panaszok öregedés prosztata Josh Brolin vizelet pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész, Josh Brolin zavarba ejtő képet osztott meg Instagram-oldalán. Lepisilte a nadrágját, ezt pedig tudatni akarta férfi társaival. 

Olyan filmekben láthattuk Josh Brolint, mint a A galaxis őrzői, a Bosszúállók: Ultron kora vagy a Kincsavadászok. A színész már 50 éves, ez pedig bizonyos biológiai változásokat idéz elő testében.

Erről legutóbb zavarba ejtő Instagram-posztjában számolt be. Brolin ugyanis lepisilte magát, a fotóval pedig figyelmeztetni akarta azokat a férfiakat, akik közelednek ehhez a korhoz.

"Ami régebben egy kerti slag vízsugara volt, az ma egy szétspriccelő öntözőberendezés. Csak szeretném, ha mindenki tudná, mire számíthat - elsősorban azok, akik még nem érték el ezt a mérföldkövet" - írta a posztban a színész.

Megmutatta meztelen testét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/intim/20180720-megmutatta-meztelen-testet-mihalik-eniko.htmlSenkinek nem kell bemutatni Mihalik Enikőt. A szexi magyar modell most megmutatta, mennyire csodálatos a teste, amikor csak egy bikinialsót visel. IntimOrigoMellek és nemi szervek díszítik a művésznő bögréit: fotók (18+)http://www.life.hu/intim/20180719-mellek-es-nemi-szervek-diszitik-a-muveszno-bogreit.htmlMellekkel és nemi szervekkel díszíti az általa készített használati tárgyakat Emma Low. IntimOrigoBeszámoló a meztelen rapid randiról: így zajlott a pucér találkozó (18+)http://www.life.hu/intim/20180719-beszamolo-a-meztelen-rapid-randirol-igy-zajlott-a-pucer-talalkozo.htmlRengeteg társkereső alkalmazást és módot kipróbált már a The Sun újságírónője, most azonban egy egészen új módszerhez folyamodott: rapid randira ment, de természetesen nem hagyományosra! Meztelenül ismerkedtek egymással. IntimOrigoÍgy jutott a csúcsra a nő, akinek korábban soha nem volt orgazmusa (18+)http://www.life.hu/intim/20180719-igy-jutott-a-csucsra-a-no-akinek-korabban-soha-nem-volt-orgazmusa.htmlKözel 10 év küzdelem után szakember segítségével sikerült elérnie az orgazmust Amy-nek, aki korábban anorgazmiában szenvedett. IntimOrigoSzuperhősnek öltözik, és hatalmas melleit mutogatja az anyuka, Gia Gotham (18+)http://www.life.hu/intim/20180719-szuperhosnek-oltozik-es-hatalmas-melleit-mutogatja-az-anyuka-gia-gotham.htmlA kétgyermekes anyuka szuperhősnek öltözve mutogatja követőinek a méretes melleit: imádják a rajongói. IntimOrigoDaria Klepikova gyönyörű orosz fotós szexi lányokat fényképez (18+)http://www.life.hu/intim/20180718-daria-klepikova-gyonyoru-orosz-fotos-szexi-lanyokat-fenykepez-18.htmlMoszkvában él a csodaszép orosz fotósnő, Daria Klepikova, aki tájfotózással kezdte munkásságát, mára azonban a portréfotózás szippantotta be. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.