Sokan a szexuális élet szerves részének tekintik az orális szexet, ám vannak olyanok is, akik idegenkednek tőle. A legtöbben azt hinnék, hogy ez főként a nőkre vonatkozik, ám most férfiak is arról meséltek, mi az, ami visszatartja őket attól, hogy párjuknak orálisan szerezzenek örömet. 

Vannak, akiket a nemiszervek nagysága vagy éppen szaga tart vissza az orális szextől. Vannak, akik a hálószobai aktivitás szerves részének tekintik az orális örömöket, de olyanok is, akiknél szóba sem jöhet. A Ripost cikkében most olyan nők és férfiak véleményét szedte össze, akik az utóbbi csoportba tartoznak, vagyis tartózkodnak a orális örömöktől. 

"Férfiként csak akkor szeretem adni, és kapni is, ha párkapcsolatban vagyok, egyéjszakás kalandnál soha. Másokat hallgatva, ez lehet, hogy furcsa... ugyanis mindenki szereti" - fejtette ki véleményét az egyik férfi. 

Sokaknak tabu az orális szexForrás: Dreamstime

Ám férfiak és nők között is volt olyan, aki a nemi szervek szagára panaszkodott pénisz és vagina esetében is. 

De ugyanez a helyzet az íz tekintetében is: „Egyik barátnőmnek sem volt jó íze odalent. Úgyhogy én már nem kényeztetem alul a lányokat."

Akadály lehet a szőrzet is, egy nő például arról vallott, hogy azért nem szereti párját orálisan kényeztetni, mert utána tele lesz a szája szőrrel, ez pedig rombolja a libidóját.