Egy kutatás kiderítette, hogyan viszonyulnak a nők a meztelenséghez

Forrás: Shutterstock -
meztelenség testkép pucér meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők többsége elégedett a testével és imád az otthonában meztelenkedni - derítette ki egy 4400 nőt bevonó kutatás.

Egy amerikai magazin 4400 nőt kérdezett meg azért, hogy kiderítség, hogyan viszonyulnak saját testükhöz és a meztelenséghez. A kutatást a Cosmopolitan szemlézte.

Kiderült, hogy a nők 66 százaléka mondaná saját magára, hogy gyönyörű, 64 százalékuk pedig azt vallotta, hogy edzés után a legmagabiztosabb.

Sok nő szeret otthon meztelenkedni Forrás: Shutterstock

A nők 48 százaléka bevallotta, hogy imád otthon meztelenkedni, sőt legtöbbjük alváshoz sem vesz fel semmit. Ilyenkor nem zavarják őket kis hibáik, amelyekre sokkal inkább figyelnek, amikor ruhában vannak.

Meglepő eredmény továbbá, hogy a megkérdezettek 44 százaléka vallotta, hogy nőtt az önbizalma az előző évhez képest.

Pilát Gábor: "Néha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival"http://www.life.hu/intim/20180730-pilat-gabor-a-parkapcsolatokrol.htmlNéha egy párkapcsolat kísérteties hasonlóságot mutat a gyorséttermi sült krumplival. IntimOrigoKiderült, melyik testrészeket nézik meg a nők először egy férfinhttp://www.life.hu/intim/20180816-kiderult-melyik-testreszeket-nezik-meg-a-nok-eloszor-egy-ferfin.htmlEgy kutatás során egy félmeztelen férfi fotóját mutatták nőkenk és férfiaknak azért, hogy megfigyelhessék, melyik nem mely testrészeket veszi szemügyre igazán. Érdekes eredmények születtek. Intim--Már 164 ezer követője van a lógó mell mozgalom elindítójának (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-mar-164-ezer-kovetoje-van-a-logo-mell-mozgalom-elinditojanak-18.htmlEgy 23 éves lány indította el azt a mozgalmat, amely már nők tömegeit mozgatja meg a közösségi médiában. Chidera Eggerue lógó mellét fotózta le, a fotó pedig valóságos trendet indított el. IntimOrigoNéhány ok, amiért igazán veszélyes a megszakított közösülés (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-nehany-ok-amiert-igazan-veszelyes-a-megszakitott-kozosules-18.htmlA férfiak általában nem szeretik az óvszert, így egyre gyakoribb a megszakított közüsülés. Ám ez nem biztonságot, a nem kívánt terhesség esélye és a fertőzésveszély is igen nagy. Intim--Hatalmas melléről posztolt fotót a szőke modell, Natalie Gauvreau (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-hatalmas-mellerol-posztolt-fotot-a-szoke-modell-natalie-gauvreau-18.htmlMindössze szőke hajzuhataga takarja a szexi modell, Natalie Gauvreau kebelit egyik legújabb fotóján. Szereti megmutatni formás idomait. IntimOrigoMegőrjíti az internet népét a feszes fenekű modell, Nöelle (18+)http://www.life.hu/intim/20180816-megorjiti-az-internet-nepet-a-feszes-feneku-modell-noelle.htmlEgyre népszerűbb az Instagramon Nöelle, a szexi modell, aki forró fotókkal tartja lázban követőit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.