Mellnagyobbító műtétje után arra ébredt a csinos divattervező, hogy altatóorvosa megerőszakolja. Elképesztő történet.

A 35 esztendős divattervező, Erika Bykova mellnagyobbító műtétre vállalkozott. A beavatkozás remekül sikerült, de ami utána történt, az maga volt a rémálom. A nő még a gyógyszerek hatása alatt állt, amikor arra ébredt, hogy az altatóorvosa, Jurij Csernyikov épp megerőszakolja.

Azt mondogatta, hogy nyugodjak meg, minden rendben lesz. Megérintett, de tehetetlen voltam, még a szememet is alig tudtam nyitva tartani, hiába is próbáltam a lábaimmal félrelökni. Utána sokáig nagyon rosszul éreztem magam, a férjemnek sem mertem rögtön szólni a történtekről" – idézi a nő szavait a Mirror.

Erika később mégis elmesélt mindent a rendőrségen és egy tévéműsorban is beszélt szörnyű élményéről.

Az 59 éves férfi a rendőröknek bevallotta a szexuális aktust, ám ő egészen máshogy látja a történteket: szerinte erőszak nem történt, a nő is akarta az együttlétet.

Folyamatosan kérdezgettem, jó-e neki, amit csinálok. És erre ő azt válaszolta, hogy igen, nagyon jó. Még a lábait is széttette. Persze utána rögtön megbántam, ami történt, szégyelltem magam a feleségem előtt."

Az együttlétet a párjának is beismerte, aki megbocsájtotta neki a félrelépést, és meg van róla győződve, hogy a férfi csak elcsábult és nem erőszakoskodott.

Bátran mondhatom, ő soha nem erőszakolna meg senkit. Egyszerűen csak gyenge volt. 35 éve együtt élünk, jobban ismerem őt, mint bárki."