Idegösszeroppanása után nézett egészségügyis állását követően új munka után a a 27 éves Lora-Rose Curtis. Egy barátnője példáján felbuzdulva úgy döntött, webcam-modell lesz. Ugyan még csak pár hónapja van ebben a szakmában, jól keres azzal, hogy beszélget férfiakkal a szexuális fantáziáikról, és néha leveszi a ruháit. A Mirrornak mesélt erről. 

 "Mindig is alacsony volt az önbizalmam, és nem voltam megelégedve a testemmel se, de amióta ezt csinálom, sokkal magabiztosabb vagyok. Úgy vettem észre, hogy a nézőimnek kifejezetten tetszenek a tökéletlenségek a testemen. Szerintem minden nőnek meg kellene tapasztalnia, hogy úgy alakítja a testét, ahogy akarja, anélkül, hogy emiatt kritika érné. A munkám során egy kicsit terapeuta is vagyok, bár a webcamozás nagy részt szexuális fantáziák megvitatásából áll, gyakran csak arról kell beszélgetnem az ügyféllel, hogy milyen napja volt" - mesélte Lora, és hozzátette, sokan kérik, hogy használjon segédeszközöket,  viseljen jelmezt, a PVC-ruhák a legnépszerűbbek, de a BDSM-fantáziák is megmozgatják ügyfeleit. 

Egy webcam-lány online, a webkameráján keresztül jelentkezik be, először publikusan, de vannak privát chatszobák is, ahol lehet kommunikálni szóban, vagy üzenetben. Az ügyfelek percenként fizetnek a beszélgetésért; természetesen a privát beszélgetés többe kerül, mint a csoportos. Loránál egy perc csoportos chat 2 fontba (nagyjából 700 Ft), egy perc privát chat 3 fontba (1000 Ft) kerül. Egy webcam-lánnyal bármiről beszélhet az ember, legyen szó a napjáról, a hétvégi terveiről vagy a legtitkosabb szexuális fantáziáiról.

Lora a keresetéről is beszélt: "az első napomon 1700 fontot kerestem (600 000 Ft), 700 font nagyjából négy óra alatt jön össze. A cél az, hogy egy év alatt megkeressek 150 000 fontot (nagyjából 50 millió forint)" - vallotta be a lány.