A plasztikafüggő Victoria Wild átszámítva több mint 30 millió forintot költött műtétekre, hogy úgy nézzen ki, mint egy élő szexbaba. 

Csaknem minden testrészét megműttette már a lett modell, Victoria Wild. Most úgy néz ki, mint egy élő szexbaba, bár az ő célja nem egészen ez volt, hanem az, hogy dögösebb legyen, mint Kylie Jenner. Szerinte ez valóra is vált, de nagy árat fizetett ezért: átszámítva több mint 30 millió forintnak megfelelő összeget szánt már a műtétekre, amelyben volt több mellplasztika, orrplasztika, ajak- és ráncfeltöltés.

Élő szexbabává műttetteForrás: Instagram/Victoria Wild official

Természetesen ezeken kívül zsírleszíváson is átesett, és a leszívott zsírral sikerült átalakítani testformáját is, hiszen csípőjébe és fenekébe injekciózták vissza azt. „A sebészem átalakította a testemet, így most dögösebb vagyok, mint Kylie Jenner" – mondta Victoria. Neki tetszik az új külseje, de követőinek kevésbé. Nemrég megmutatta, hogyan nézett ki a műtétek előtt, és a a legtöbbeknek a természetes megjelenése jobban tetszett. "Nem hiszem el, hogy ennyi pénzt elköltöttél arra, hogy tönkretedd magad" - írta egy kommentelő. 

Így nézett ki az átalakítás előtt és utánForrás: Instagram/Victoria Wild official