Bizonyára már te is gondolkodtál azon, hogyan is készülnek fel a pornósztárok a forgatásokra. Silvia most elárulta!

Silvia Saige hosszú évek óta foglalkozik pornófilmezéssel és most elárulta, hogyan is készül fel a forgatásokra. Mint mondja, a legfontosabb dolog a szőrtelenítés. A leborotvált területeket teafaolajjal keni be, hogy elkerülje az irritációt. Emellett, hogy bőre szebben mutasson a videókon, rendszeresen használ barnítókrémet.

Annak érdekében, hogy energikus maradjon, odafigyel a hidratálásra, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre. Fontos továbbá a pihentető alvás is, a napot egy könnyű reggelivel, hajmosással és zuhanyzással indítja.

Ha marad egy kis időm, akkor eljátszadozom magammal, hogy megfelelő hangulatba kerüljek a forgatásra. Szeretem a munkámat és egy kis kényeztetés mindig jólesik. Amikor megérkezem a helyszínre, mindig elbeszélgetek a filmbeli partneremmel, hogyan is fog zajlani a forgatás. Ez nagyon fontos, így nagyjából tudhatjuk, mire számítsunk."

Silvia azt is elárulta a Metrónak, hogy az anális szex forgatása még több felkészülést igényel. Előző nap este 8 után már semmit nem eszik, az alkoholt pedig kerüli. A higiénia rettentően fontos, ezért reggel háromszor beöntéssel tisztítja meg a végbelét.