A Kardashian család nő tagjai intim dolgaikba is betekintést engednek valóságshow-jukban. Így például a vagina karbantartására is adnak tippeket, amelyekről most orvosok mondták el a véleményüket. 

Számos intim titkot megtudhattunk már a Kardashian családról. Például hogy Kim Kardashian a szülés után saját placentájából készíttetett tablettát, de arra is adtak már tippeket, hogy a nők hogyan tarthatják karban a vaginájukat. Ezekről most orvosok mondták el a véleményüket. 

1. Ananásszal a jó illatért 

Az amerikai Cosmopolitan felidézte, hogy Kim Kardashian egyszer azt ajánlotta, igyanak ananászlevet a nők annak érdekében, hogy jó illatú legyen a vaginájuk. Dr. Streicher azonban azt mondja, hogy ha valakinek kellemetlen szagot áraszt a vaginája, forduljon orvoshoz, a fertőzésekre ugyanis nem megfelelő gyógymód az ananász.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Google the benefits of pineapple juice

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

2. Gésagolyóval a feszességért 

Khloé Kardashian úgy véli, hogy szülés után a vagina újra feszessé tételének legjobb módja, ha gésagolyót használnak a nők. A doktor úgy véli, hogy ez a taktika segíthet, de ne várjunk tőle csodát. Emellett fontos, hogy ezzel tornázzanak a nők, szorítsák, majd lazítsák el a hüvelyt.  

3. E-vitaminnal az irritáció ellen 

Ez is Khloé Kardashian tanácsa. Szerinte az E-vitaminos készítmények segítenek a hüvelybemenet feszessé tételében, valamint csökkenti az irritációt például szőrtelenítés után. Az orvos szerint azonban ez is csak fikció.