fenékszépségverseny fenék botrány Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrány tört ki a Miss BumBum döntőjén: egymásnak esett két versenyző.

A 31 esztendős Ellen Santana nyerte az idei brazíliai Miss BumBum fenékszépségversenyt. Az eredményhirdetés azonban nem a tervezettek szerint zajlott, a második helyezett, Aline Uva egyszer csak odalépett a győzteshez és letépte róla a szalagot.

Mint kiderült, a nő szerint ellenfele csalással nyert. Azt kiabálta a közönségnek, hogy míg az ő feneke természetes, a többieké mind mű – számolt be a botrányról a The Sun.

Pilát Gábor: „Van egyvalami, ami a folyamatosan változó világban sem változik”http://www.life.hu/intim/20181106-pilat-gabor-a-valtozasrol.htmlNéha abban reménykedünk, hogy megváltoztathatjuk a világot. Pedig a változás sokszor nem döntés kérdése, egyszerűen csak megtörténik. IntimOrigoA fordított lovagló pózt nem szeretik a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20181106-a-forditott-lovaglo-pozt-nem-szeretik-a-nok.htmlHabár az új pozitúrák új lendületet visznek a szexuális életbe, nem mindegyiket szeretik a párok. Íme, az, amelyiket nem szeretik a nők. Intim--Ezeket a szexpózokat ki nem állhatják a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20181106-ezeket-a-szexpozokat-ki-nem-allhatjak-a-nok.htmlKiderült, mely szexpózokat utálják leginkább a nők. Eláruljuk! IntimOrigoGyőzike kiszúrta, hogy Baukó Éva nem viselt bugyit a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/intim/20181105-gyozike-kiszurta-hogy-bauko-eva-nem-viselt-bugyit-a-belevalovilagban.htmlElindult a ValóVilág kilencedik szériája, a kísérőműsor, a BeleValóVilág vezetését pedig Győzike és Baukó Éva exvillalakó kapta meg. Az első adásban a műsorvezetőnő nem tudott bugyit és melltartót viselni merész ruhája alatt. Intim--Apácának tanult a kolumbiai Yudi Pineda, végül pornószínésznő lett belőle (18+)http://www.life.hu/intim/20181105-apacanak-tanult-a-kolumbiai-yudi-pineda-vegul-pornoszineszno-lett-belole.htmlHabár Yudi Pineda nyolc éven keresztül szorgalmasan tanult, hogy apáca lehessen, végül mégis váltott: pornószínésznőnek állt. IntimOrigoAktfotóiról vallott Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/intim/20181104-aktfotoirol-vallott-gregor-bernadett.htmlGregor Bernadett a tévékamerák előtt vallott arról, hogy büszkén nézi vissza egykori aktfotóit. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.