A megcsalt menyasszony a násznép előtt alázta meg a vőlegényét

2018.11.18. 12:00

A menyasszony borzasztó üzeneteket kapott az esküvője előtti estén, rá kellett jönnie, hogy a vőlegénye megcsalta őt. Ezután úgy döntött, nem fújja le a bulit, de nem is ment hozzá a férfihoz: ezt tette inkább. 

Élete egyik legboldogabb napjának kellett volna lennie, ehelyett ez jelentette 6 éves kapcsolatának végét. Pedig Casey azt hitte, megtalálta az igazit. Nemcsak ők találtak egymásra, de családjaik és barátaik is. Egy nagy közösséget alkottak, olyat, amilyenről mindenki álmodik, de néhány üzenet mindent megváltoztatott. A menyasszony esküvője előtti estén érdekes képernyőfotókat kapott egy ismeretlen számról, ami alapjaiban változtatta meg az érzéseit.

A menyasszony az esküvője előtt szörnyű titkot tudott meg a leendő férjérőlForrás: Thinkstock

A szerelem és a boldogság helyett csalódottságot és kétségbeesést érzett, amikor meglátta az üzenetet. Ezek ugyanis a leendő férje hűtlenségét bizonyították, ráadásul  nemcsak megcsalta őt a férfi, hanem meg is alázta sorozatosan. A fotókat a következő üzenet kíséretében kapta meg: „Én nem mennék hozzá. Te igen?" – kérdezte az ismeretlen. A döbbent menyasszony ezek után végignézhette, kivel csalta meg a férfi, ugyanis kapott felvételt a nőről, valamint elolvashatta az egymásnak küldött üzeneteiket, néhányat csupán pár nappal az esküvő előtt küldtek. 
A tested elképesztő, és te aztán tudod, hogyan kell használni. Bárcsak a barátnőm rendelkezne legalább a te tulajdonságaid felével" – szólt az egyik üzenet.

„Annyira hiányzol. Nem birok nem rád gondolni. Soha nem éreztem még ilyen erős kötödést"  – írta a férfi egy másik üzenetben.
A menyasszony nagyon kétségbeesett, hiszen rengeteg vendég utazott oda értük, és rengeteg pénzt költöttek el az esküvőjükre, de egy ilyen emberhez nem mehet hozzá. Mégsem fújta le az esküvőt, ehelyett inkább végigsétált a padok között, szembefordult a megjelentekkel, és a következőket mondta. Ma nem lesz esküvő. Úgy tűnik, Alex nem az az ember, akinek gondoltam." Ezután elővette a telefonját, és felolvasta az üzeneteket, amelyeket Alex a másik nővel váltott - írja a BoredPanda

vőlegényüzenetmenyasszonymegcsalásmegaláztatás