Liptai Claudia bugyi nélkül vezethette a Csak show és más semmi című műsort

bugyi Csak show és más semmi élő műsor Liptai Claudia műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci és Farkas Alexa produkciója után meglepő kijelentést tett Liptai Claudia. Lehet, hogy bugyi nélkül vezette a Csak show és más semmi műsorát?

Meglepő produkcióval állt a színpadra Pápai Joci és Farkas Alexa a Csak show és más semmi című műsorban. Ám, ami ezután következett, talán még meglepőbb volt.

A páros egy mentalista műsorszámot mutatott be. Amikor a két műsorvezető, Ördög Nóra és Liptai Claudia felmentek a színpadra, Nóra is tesztelni akarta Joci mágusi képességeit. Megkérdezte, vajon látja-e, milyen színű bugyi van Liptain, mire a műsorvezetőnő közbevágott:

„Van rajtam bugyi? Joci, ezt nem láthatod.”

Előfordulhat tehát, hogy Liptai alsónemű nélkül állt a kamerák elé?

Kelemen Anna meztelenül, a szőnyegen pucsít: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20181127-kelemen-anna-meztelenul-a-szonyegen-pucsit.htmlKelemen Anna nem a sejtetés királynője, ő nyersen megmutatja azt, amije van. Nemrég feltett fotóján például teljesen pucéran pucsít. Intim--Több tudományos magyarázat létezik arra, miért nagy a nők mellehttp://www.life.hu/intim/20181126-tobb-tudomanyos-magyarazat-letezik-arra-miert-nagy-a-nok-melle.htmlSzámos tudóst foglalkoztatott már a kérdés, hogy habár több mint 5 ezer emlősfaj él a Földön, mégis a homo sapiens az egyetlen, amelynél megnagyobbodtak a mellek. A kérdésre többféle magyarázat is létezik. Intim--Gigamelleket csináltattak maguknak az ikerlányok, akik a pasijukon is osztoznakhttp://www.life.hu/intim/20181126-gigamelleket-csinaltattak-maguknak-az-ikerlanyok-akik-a-pasijukon-is-osztoznak.htmlAz egypetéjű ikerlányok, Anna és Lucy mindent pontosan ugyanúgy csinálnak. Nem csak a külsejük hasonlít, még a pasijuk is közös. IntimOrigoA történelem legnagyobb szexbotrányai: a gyereket szülő római pápahttp://www.life.hu/intim/20181119-a-tortenelem-legnagyobb-szexbotranyai-johanna-papno.htmlÚj cikksorozatunkban régi koroktól kalandozunk egészen a közelmúltig, és olyan pikáns, pajzán és polgárpukkasztó eseteket gyűjtünk össze, amelyek a maguk idejében világraszóló skandalumot okoztak. A hatodik részben következzék a 9. századi Johanna nőpápa esete – vagy pontosabban legendája. IntimOrigoA zuhany alatt mutatta meg meztelen testét Allison Parker: fotó (18+)http://www.life.hu/intim/20181125-a-zuhany-alatt-mutatta-meg-meztelen-testet-allison-parker.htmlAllison Parker egyáltalán nem takargatja a testét: csaknem 8 millió követőjének folyamatosan mutogatja idomait, akár teljesen meztelenül is. IntimOrigoTess Holliday szerint a molett nőknek bombasztikus a szexuális életük (18+)http://www.life.hu/intim/20181125-tess-holliday-szerint-a-molett-noknek-bombasztikus-a-szexualis-eletuk.htmlTess Holliday a molett nők szexuális életéről vallott: szerinte fontos, hogy ők is dögösnek érezzék magukat. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.