Szép dolog az őszinteség, de ki akarja elrontani a vad vagy éppen romantikus hangulatot a csúf igazsággal? Sokkal könnyebb egy-egy füllentéssel elejét venni a kínos helyzeteknek, például pár csepp pisit lehet spriccelős orgazmusnak hazudni...

„Egyszer elaludtam szex közben, és utána azt mondtam a barátomnak, hogy túlságosan be vagyok tépve. Pedig igazság szerint borzalmas volt az ágyban, és iszonyúan untam magam közben."

„Egyszer a barátom szex közben kérdezte meg, hogy szeretnék-e kisbabát. A pillanat hevében azt válaszoltam neki, hogy igen, de valójában nem így van. Ennek még rossz vége lehet..."

„Egyszer, amikor éppen rajta lovagoltam, egy  picit bepisiltem, de azt hazudtam, hogy spriccelős orgazmusom volt."  - idézi a Ripost

Bizony a nők is füllentenek olykor szex közben - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Éppen akkor jött meg a menzeszem, amikor együtt voltam egy sráccal. Túlságosan zavarban voltam, hogy elmondjam az igazat, úgyhogy azt hazudtam, szűz voltam."„Tegnap éjjel azt mondtam a pasimnak, hogy fáj, amit csinál, úgyhogy hagyjuk abba. Igazából nagyon kellett pukiznom."

„A barátom fel akart venni a karjába szex közben. Azt mondtam, hogy én így nem akarom, pedig csak azt gondoltam, túl kövér vagyok ehhez."

„Azt mondtam a barátomnak szex közben, hogy szeretem, de hazudtam. Ő mondta először, és egyszerűen nem tudtam, mi mást mondhatnék válaszképpen."