Íme a magától lecsukódó vécéülőke, amely elűzi a párkapcsolati vitákat

Forrás: Shutterstock -
vita fürdőszoba vécé wc veszekedés vécéülőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy frissen összeköltözött párnál gondot jelenthet, hogy összecsiszolódjanak, előkerülnek olyan dolgok, amiket addig nem tudtak a másikról. A viták tárgyát képezheti például a le nem csukott vécéülőke, amire most már van megoldás. 

"Megint nem csuktad le a vécéülőkét" - hangzik oly sok háztartásban, amikor egy pár között kipattan a vita. A férfi nem csukja le, a nők igen.

Főleg akkor képezi ez vita tárgyát, amikor egy szerelmes pár még csak nemrég bútorozott össze. De hát nehéz változtatni a berögzült szokásokon, igaz? Erre jelenthet most megoldást a magától lecsukódó vécéülőke, amely a felnyitása után 90 másodperccel lecsukódik. Sok vitától kímélheti meg a párokat.

Soma mamagésa felsorolta a női nemi szerv szinonimáit http://www.life.hu/intim/20181201-soma-mamagesa-felsorolta-a-noi-nemi-szerv-szinonimait.htmlSoma mamagésa megosztotta rajongóival a női nemi szerv szinonimáit: ő 115-öt ismer. Intim--Pucéran szelfizett a tükör előtt a népszerű fehérneműmodell, Regina Vanerishttp://www.life.hu/intim/20181201-puceran-szelfizett-a-tukor-elott-a-nepszeru-fehernemumodell-regina-vaneris.htmlA fehérneműmodell, Regina Vaneris egy friss fotóján pucéran pózol a tükör előtt a rajongói legnagyobb örömére. IntimOrigoTara Siyay orosz fotós erotikus képei: meztelenül pózolnak a modellek (18+)http://www.life.hu/intim/20181130-tara-siyay-orosz-fotos-erotikus-kepei-meztelenul-pozolnak-a-modellek.htmlTara Siyay orosz fotós nőtársairól készít erotikus képeket, néha szokatlan koncepcióval, mondjuk egy nyuszi társaságában. IntimOrigoHazugságok, amik a nők száját hagyták el szex közben (18+)http://www.life.hu/intim/20181130-hazugsagok-amik-a-nok-szajat-hagytak-el-szex-kozben.htmlSzép dolog az őszinteség, de ki akarja elrontani a vad vagy éppen romantikus hangulatot a csúf igazsággal? Sokkal könnyebb egy-egy füllentéssel elejét venni a kínos helyzeteknek, például pár csepp pisit lehet spriccelős orgazmusnak hazudni... Intim--Vaginahimnusszal ünneplik a nőiséget, klip is készült hozzá (18+)http://www.life.hu/intim/20181129-vaginahimnusszal-unneplik-a-noiseget-klip-is-keszult-hozza-18.htmlÉneklő vaginák és nemi szervet hímző nagymama is feltűnik abban a klipben, amelyet a svéd, női higiéniai termékeket gyártó cég készíttetett. Céljuk, hogy ne szégyellni való dologként szemlélje a világ a vaginát és a menstruációt. Intim--Ennyiszer maszturbálnak hetente a nők (18+)http://www.life.hu/intim/20181129-ennyiszer-maszturbalnak-hetente-a-nok.htmlNők vallottak őszintén arról, hányszor maszturbálnak egy héten. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.