Az utóbbi két évben egyre több férfi örömszerző jelent meg az intim webshopok kínálatában, amely jól mutatja, hogy már jelentős az igény ezekre a termékekre hazánkban is. A régi, jól ismert márkák mellett olyan kiváló ár/érték arányú újdonságokkal is találkozhatunk, mint amilyen a Rebel fullextrás maszturbátora, ideje volt hát próbára tennünk!

Lehet, hogy csak mi sejtünk az átlagnál többet a termékcsalád névválasztása mögé, viszont az tény, hogy a nemrégiben még egyenesen cikinek számító szexuális segédeszközök elfogadottsága egyre nagyobb a férfivásárlók körében is, amely egyértelmű fordulat a korábban dívó „macsó” felfogással szemben. Legyen bárhogyan is, a Rebel márka nagyjából 25 terméket kínál jelen pillanatban, amelyek közül az egyik legérdekesebb megoldás a jelen tesztünk tárgyát is képező maszturbátor. Az újdonság amolyan „mindent egyben” megoldás, hiszen amellett, hogy a klasszikus vibrátoros rezgőfunkció mellett egy nagy amplitúdóval bíró másodlagos vibramotort is kapott, a kényelmünk érdekében még fűthető kivitelű is, azaz mindent tud, ami ebben a kategóriában jelenleg elvárható.

A klasszikus vibrátoros rezgőfunkció mellett egy nagy amplitúdóval bíró másodlagos vibramotort is kapottForrás: Dóri és Krisztián

Az átlagos megjelenésű dobozban, extra tartozékok nélkül érkező örömszerző minőségét tekintve nem lehet okunk a panaszra: habár az illesztések pontossága első pillantásra sem veheti fel a versenyt a hölgyeknek szánt prémium eszközökön látottakkal, különösebb problémát nem tapasztataltunk a használat során.

A műanyagok minősége kifejezetten kellemes, igaz, a zongoralakk bevonat nem a legszerencsésebb egy csúszós környezetben használt kiegészítő esetében, különösképp, hogy ehhez jelen esetben viszonylag magas tömeg (380 gramm) is társul.

A ház merevítése példás, még szánt szándékkal sem sikerült megropogtatni a teljes mértékben vízálló kivitelű burkolatot, ami a termék tartósságát és strapabírását tekintve egyaránt jó ómennek ígérkezik. A rendkívül puha anyagú, apró dudorokkal gazdagon felvértezett belső mandzsetta nem választható el a külső héjtól, azonban ez nem jelent különösebb problémát, a tisztítása és fertőtlenítése így is rendkívül egyszerűen kivitelezhető. A segédeszköz kezelése magától értetődő, minden funkcióhoz külön gomb társul, a fokozatok közötti váltás pedig ezek többszöri lenyomásával érhető el. Apró, ám igen hasznos figyelmesség, hogy a gombok háttérvilágítással is rendelkeznek, így félhomályban használva a kiegészítőt sem kell téves kapcsolásoktól tartanunk. A Rebel természetesen beépített akkumulátort kapott, amelyet az eszköz hátsó részén elhelyezett, gumiborítással fedett csatlakozón keresztül tölthetünk fel. Üzemidőben nagyjából 1 órát említ a forgalmazó, mi ennél a gyakorlatban 15 perccel többet mértünk mindent a maximális fokozatra tekerve, ami mindenképp örömteli tény. A töltéshez egy USB-s „tű” kábelt használhatunk, a művelethez viszont érdemes legalább 2 amperes hálózati töltőt igénybe venni. A töltés állapotáról a gombok háttérvilágításának pulzálásával tájékoztat bennünket a segédeszköz, igazán látványos megoldás.

A töltés állapotáról a gombok háttérvilágításának pulzálásával tájékoztat bennünket a segédeszközForrás: Dóri és Krisztián

Az örömszerző belső méreteit tekintve jól harmonizál az európai férfiak átlagos adottságaival, hiszen nagyjából 4 centiméter átmérőjű hímtag befogadására képes alapesetben.

A tömlő kellőképp rugalmas, így a némileg termetesebbek is tehetnek vele egy próbát, de 5 centis átmérő felett mindenképpen mást keresnék. A behelyezhető hossz szintén nem sok, mindössze 7 centiméter, ami elsőre meglepően kevésnek tűnhet, azonban átlagos hosszúságú (17 centiméter körüli) hímvessző esetében nem okoz problémát a kint maradó rész hossza, 20–22 centi felett viszont már kényelmetlen lehet, ha fekve esetleg kéretlenül is hátra hajlik a szerszám a magas súlypont miatt. A befogadó rész ergonómiája viszont tökéletes: igazán jól passzoltam a játékszerbe, sehol sem szorított vagy nyomott, illetve bő sem volt,

ilyen szempontból talán ez a legjobb maszturbátor, amit valaha kipróbáltam.

Nem lehet panaszunk az elérhető funkciók körére sem, amelyből a gyártó a fel-le mozgás képességét emeli ki; itt tulajdonképpen egy trükkös megoldásról van szó, senki ne gondolja azt, hogy valami spéci megoldás révén a segédeszköz hosszú centimétereket mozdul majd fel-le a hímtagján, mert erről szó sincs. A titok egy speciális kialakítású vibramotor alkalmazásában rejlik, amely érezhetően több centiméternyi utat tesz meg a segédeszköz testében, a tehetetlenségénél fogva előre-hátra mozgatva azt, nagyjából másfél centiméteres távon. Jól kitömött állapotban még ekkora távolságról sincs szó, az elmozdulás mértéke 1 centiméter alatt marad, azonban ne gondoljuk azt, hogy haszontalan megoldásról beszélünk, sőt! Valójában eléggé egyedi és meglepően kellemes az érzés, ahogyan a Rebel ficánkolni kezd a péniszen:

ülő pozícióban, a kezünkkel épp csak megtartva a végét egészen gyorsan képes az embert csúcsközeli állapotba juttatni!

A tömlő kellőképp rugalmas, így a némileg termetesebbek is tehetnek vele egy próbátForrás: Dóri és Krisztián

A funkció alapvetően 3 erősségi fokozatban léptethető, amelyet 4 egészen ötletes és hatásos „program” egészít ki; utóbbiak nem meglepő módon a rezgés kitartásával,vagy az intenzitás növelésével-csökkentésével játszanak, tegyük hozzá, igen jó érzékkel. A próbák során kiemelt figyelmet fordítottunk ezekre a funkciókra, mert már az első alkalommal éreztem, hogy lényegesen nagyobb orgazmus érhető el a használatukkal, mint a klasszikus vibrátorokra jellemző, magas frekvenciás konstans rezgéssel.

A hatás egészen megdöbbentő: hasonlóan intenzív orgazmust éltem át, mint ami a Pulse Solóra is jellemző volt, azzal a jelentős különbséggel, hogy míg a Solóval villámgyorsan tört rám a beteljesülés, addig a Rebelben hosszú-hosszú másodperceken át „gyötört” az a bizonyos „mindjárt-érzés”, mielőtt végleg kirobbant volna.

Az első próbálkozásunk alkalmával ez a pár másodperc édes gyötrelem olyan hosszúra sikerült, hogy Dóri már azt vizslatta, nincs-e valami bajom, annyira sóhajtoztam (állítólag), de aztán gyorsan kiderült, hogy nem történt semmi különös, csak épp megtaláltam a legújabb kedvenc játékszeremet! 

És itt nem volt még vége a meglepetéseknek, ugyanis ezek az önmagukban is megnyerő funkciók szabadon kombinálhatók egymással, magyarán semmi sem akadályoz bennünket abban, hogy a fel-le mozgás mellé a hagyományos vibrátor funkciót is bekapcsoljuk. Ez ugyancsak kellően erős, ráadásul szintén 3 konstans jellegű, és 4 programozott rezgésmódból áll, szóval a változatosságra biztosan nem lesz majd panasz. A programok ez esetben is egészen jól sikerültek, és végső soron nagyban hozzátesznek az ESZO-típusú edzések gyakorlásában, de persze ha valaki a gyors eredményre megy, akkor sem fog majd csalódni, a legdurvább fokozat (különösképpen, ha kombináljuk valamelyik szakaszos fel-le mozgással) egészen intenzíven és mélyen remegteti meg a családi ékszert.

A segédeszköz „előmelegíthető”, azaz nem kell a rezgést bekapcsolni ahhoz, hogy átmelegítsükForrás: Dóri és Krisztián

A harmadik, elsőre talán kevésbé lényegesnek tűnő funkció a melegítés, amit csak az értékel igazán, aki már próbált hasonlót.

A minél komfortosabb használatot és maximális átélést segítő szolgáltatás két fokozatban is elérhető a Rebel eszközén, igaz, a gyengébbik szinte alig érezhető mértékű, épp csak langyos, az erősebb fokozat azonban akár 40 Celsius-fokos forróságba is burkolhatja hímvesszőnket. Számomra utóbbi jött be igazán, és az külön jó hír, hogy a segédeszköz „előmelegíthető”, azaz nem kell a rezgést bekapcsolni ahhoz, hogy átmelegítsük, kikapcsolt állapotban az adott funkció gombját hosszan lenyomva aktiválható mindkét fokozat! Ahogyan azt az eddig kipróbált játékszereknél is írtuk már, a melegítő funkció megléte hatalmas pluszt jelent a mindennapos használat során, így javasoljuk, hogy mindenki olyan vibrátort / maszturbátort válasszon magának, amelyen elérhető ez a szolgáltatás, mert jelentős mértékben képes hozzátenni az átélt élményhez!

Összegezve: a Rebel segédeszköze kiváló teljesítményt, átgondolt funkciókat, könnyű kezelést és minőségi anyaghasználatot kínál, mégpedig igazán kedvező vételáron, nem egészen 30 ezer forintért cserébe. Ebben az ársávban alapvetően sem sok konkurense akad, olyan pedig egyetlen sincs, amely egyszerre kínálna kétféle rezgéstípust, illetve melegítő funkciót. Hogy ajánljuk-e? Nem kérdés, olyannyira, hogyha férfiként életed első játékszerét keresed, ne kutass tovább, ha ez nem jön be, akkor jó eséllyel semmi sem fog!

A Rebel maszturbátort az Erotikashow.hu webáruház biztosította számunkra, amelyet ezúton is köszönünk!