Nők, akik imádnak meztelenkedni családjuk előtt is

Forrás: Thinkstock -
pucér takarítás meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három nő vallott arról, miért szeretnek odahaza ruha nélkül lenni. Még a takarítást is meztelenül végzik.

Sonja, 41 éves

Sonja otthon is szívesen flangál ruha nélkül. Úgy véli, fiának is látnia kell, hogyan is néz ki az egészséges női test.

„Úgy vélem, a mai világunkban a retusált képek és a közösségi médiában bemutatott ideálok eltorzítják a valóságot. Kell, hogy a mai fiatalok lássák, milyen is az átlagos, normális test. Akár takarítok, akár rendet rakok, nem foglalkozom vele, van-e rajtam ruha vagy sem. Azt akarom, hogy a fiam lássa a hasamon a császármetszés után maradt heget, és szerencsére már képes arra, hogy nevén nevezze intim testrészeit. Bevallom, soha nem voltam még ennyire telt, mint most, de nem érdekel, a fiamnak tudnia kell, hogy a szülés után megváltozik a nők teste."

Szívesen vasalnak meztelenül is Forrás: Thinkstock

Hayley, 51 éves

Hayley három gyermekével és férjével él együtt. A házimunkát rendszerint meztelenül végzi.

„Sokkal könnyebb így csinálni, hogy a ruha nem gátol. Az ablakot is így tisztítom és így mosok. Számomra ez higiénikusabb és természetesebb. Csak egyszer éltem át kellemetlen pillanatokat, amikor a tinédzser fiam hirtelen beállított a barátaival... Szerintem mindenkinek így kellene tennie, sokkal magabiztosabbak lennének az emberek. Meztelenül is alszom, reggel sem kell a felöltözéssel bajlódni, ráadásul felszabadító érzés."

Marina, 38 éves

Marina kedvenc tevékenysége a meztelen jóga. Hároméves kisfiával él együtt.

„Akkor vagyok a legnyugodtabb, amikor lótuszülésben ülök meztelenül és lecsukom a szememet. Két éve kezdtem el ezt csinálni és azóta meg tudom élni a nőiességemet. Csak bevonulok a nappaliba, elhúzom a sötétítőfüggönyt és ledobom a ruháimat. Ilyenkor többnyire alszik a kisfiam. Reggel vagy este csinálom. Bevallom, nem szeretném, hogy a szomszédaim meglássanak és másokkal sem csinálnám ezt közösen. Viszont itthon miért ne? Sokkal kényelemesebb és felszabadító így jógázni" - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.