Tűzpiros fehérneműben mutatta meg alakját Luxus Vivi

fehérnemű Vasvári Vivien intim Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi karácsonyi fehérneműben pózol legújabb fotóján a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien. A fotóhoz írt szöveg pedig igazán sokat sejtető.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien korábban már árult el intim részleteket a magánéletükről. Mint mondta: férjének, Fecsónak kötelezővé tette a mindennapi szexet.

Legutóbbi Instagram-posztja is erről árulkodhat, ugyanis igencsak sokat sejtető szöveget írt fehérneműs fotójához.

„2 napja már pirosban nyomom... Fecsó nem engedi, hogy levegyem, azóta elemében van. Nekünk már tuti jól kezdődött az év...!” – írta szexi fotójához a luxusfeleség, aki nemrégiben plasztikai beavatkozáson is átesett.

Lehajol a dögös modell, Natalie Gauvreau: mindent megmutat magából (18+)http://www.life.hu/intim/20190102-lehajol-a-dogos-modell-natalie-gauvreau-mindent-megmutatott-magabol-18.htmlFőként meztelenkedéssel szerez Instagram-oldalának követőket Natalie Gauvreau modell, aki most minden eddiginél többet mutatott magából. IntimOrigoNyílt utcán esett egymásnak egy pár Hamburgban - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20181231-nyilt-utcan-esett-egymasnak-egy-par-hamburgban-video-keszult-rola.htmlA Live Leakre került fel az a videó, amely azt örökíti meg, ahogyan egy pár a nyílt utcán szexel. IntimOrigoSodrófára tekerte a péniszét Ray Houghton testépítő, hogy kitetováltassahttp://www.life.hu/intim/20181230-sodrofara-tekerte-a-peniszet-ray-houghton-testepito-hogy-kitetovaltassa.htmlA 61 éves testépítő, Ray Houghton két évvel ezelőtt elhatározta, hogy az egész testét kitetováltatja. December 24-én került sor a legdurvább részre, a péniszére. Intim--Ezek voltak a legdurvább karácsonyi bulik (18+)http://www.life.hu/intim/20181229-ezek-a-legdurvabb-karacsonyi-bulik.htmlVannak olyan céges karácsonyi partik, amelyeket soha nem feled el az ember. Íme, a legdurvább ünnepi bulik! Intim--Anyaszült meztelenül mutatta meg magát az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja (18+)http://www.life.hu/intim/20181229-anyaszult-meztelenul-mutatta-meg-magat-ejjel-nappal-budapest-joeja.htmlAnyaszült meztelenül mutatta meg formás hátsóját az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja. IntimRTLKLUBCherré műttette magát a Playboy-modell - Fotókhttp://www.life.hu/intim/20181229-cherre-muttette-magat-a-playboy-modell.htmlSybil Stallone pornószínésznő elképesztő összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Cher. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.