Tízezerszer dörzsölte meg melleit a modell, két kosárméretet nőttek

mell modell melltartó Japán dörzsölés Nana Yasuda bikini kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyományos módszerrel akarta megnövelni kebelméretét Nana Yasuda bikinimodell egy tévéműsor kedvéért. Állítja: tízezer dörzsölés után 2 kosárméretet nőttek a mellei. 

Egy tévéműsor kedvéért bizarr kihívásba vágott bele Nana Yasuda bikinimodell. Vállalta, hogy egy hagyományos módszerrel próbálja megnövelni keblei méretét.

Ehhez 12 napon át kellett dörzsölnie őket. A 12 nap alatt tízezerszer dörzsölte meg kebleit, melyek állítása szerint D kosárról F kosárra nőttek. Mint mondta, nemcsak kebleire volt pozitív hatással a gyakorlat, hanem izmaira is, melyek sokkal lazábbak lettek például a vállában – írja a Daily Star.

Elárulta: 2 ezer dörzsölés után kezdte érezni, hogy lazulnak az izmai, 5 ezernél kezdtek nőni a mellei, 6 ezernél pedig már kicsik voltak rá régi melltartói.

A szakértők szerint azonban a mellnagyobbodást hízás is okozhatta. Mások szerint pedig a mellek ilyen fokú dörzsölése veszélyes is lehet.

Durva szextitkot árult el Gwyneth Paltrow (18+)http://www.life.hu/intim/20190110-durva-szextitkot-arult-el-gwyneth-paltrow.htmlGwyneth Paltrow sikamlós szextitkot árulhatott el a Twitteren egyik kommentjében. Intim--Szőrös január: furcsa kihívást indított egy lány, Laura Jacksonhttp://www.life.hu/intim/20190110-szoros-januar-furcsa-kihivast-inditott-egy-lany-laura-jackson.htmlSok nő dönt úgy, hogy nem szőrteleníti magát a téli hónapokban, a férfiak ennek pedig vagy örülnek, vagy nem. Egy brit diáklány, Laura Jackson most úgy döntött, új kihívást indít Szőrös január néven. Intim--Íme, a legjobb szexpóz azoknak, akik sokat esznek (18+)http://www.life.hu/intim/20190109-ime-a-legjobb-szexpoz-azoknak-akik-sokat-esznek.htmlTélen alapvetően hajlamosabbak az emberek többet falatozni, de tele hassal sem akarnak lemondani az élvezetekről. Nekik való ez a szexpóz. IntimOrigoKelemen Anna hatalmas terpesszel kívánt jó reggelt (18+)http://www.life.hu/intim/20190109-kelemen-anna-hatalmas-terpesszel-kivant-jo-reggelt-18.htmlRitkán láthatjuk Kelemen Annát télikabátban vagy garbóban. Most sem vitte túlzásba az öltözködést. Egy szál bugyiban sem borzolták a mínuszok. Intim--Pucér mellek és fenekek: semmit nem viselnek a modellek ezeken a fotókon (18+)http://www.life.hu/intim/20190109-pucer-mellek-es-fenekek-semmi-nem-viselnek-a-modellek-ezeken-a-fotokon-18.htmlBizonyára kevés olyan férfi akad, aki ne fantáziált volna még egy pucér nőkkel teli házról, ahol azt csinál, amit csak akar. Ha máskor nem, hát kamaszkorában. Ez az Instagram-oldal most virtuálisan valósággá teszi a fantáziát. Intim--Az etruszkok orgazmussal és vérrel segítették át a lelket a túlvilágra (18+)http://www.life.hu/intim/20190109-az-etruszkok-orgazmussal-es-verrel-segitettek-at-a-lelket-a-tulvilagra.htmlEgy norvég professzor teljesen új megvilágításba helyezte az etruszk temetési szertartásokat. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.