Ahogy sok nő, Georgette is követte azt az íratlan szabályt, hogy nem szexel az első randin. Egy borzalmas élmény miatt azonban úgy döntött, hogy változtat ezen, és megváltozott az élete.

Évekig hallgattuk, hogy a szex az első randin tilos. A legújabb kutatás szerint azonban valójában segítheti az érzelmi kötődés kialakulását mind a férfiaknál, mind a nőknél. A The Sun írója, Georgette Culley évekig követte azt az íratlan szabályt, hogy a harmadik randi előtt nem fekszik le a partnereivel, de szakított ezzel a hagyományával egy borzalmasra sikerült harmadik randis próbálkozás után.

Ne mondj nemet a szexre az első randin csak azért, mert ez a "szabály"Forrás: Thinkstock

A férfival – akit Jeremynek nevez – nagyon jól alakultak a randijaik, rengeteget beszélgettek és nevettek, de a harmadik találkozás olyan elképesztő nyomást helyezett rájuk, amivel nem bírtak. Mindketten tudták, hogy ez lesz az az este,  amikor megtörténik, és a vége teljes katasztrófa lett. Jeremy próbálta szexissé tenni a hangulatot, de végül sikerült fejbe vernie Georgette-t az övcsatjával. A melltartó csatja sem akart engedni, Jeremyt pedig cserbenhagyta a férfiassága. Ezután döntött úgy Georgette, hogy nem szorítja magát szabályok közé, és akkor fog szexelni a partnerével, amikor jónak látja. Ez volt a szexuális életem legfelszabadítóbb pillanata"  - árulta el. Ezt követve volt néhány elképesztő élménye. Bennel egy randiappon ismerkedtek össze, az első randijukon pedig a kocsi hátsó ülésén kötöttek ki. „A közöttünk húzódó szexuális energia tapintható volt" – mesélte a nő. És bár sokan azzal riogatták, hogy ez után a férfi nem fogja őt keresni, 3 évig voltak együtt. Egy másik hasonló élményéből pedig kétéves kapcsolat lett. Úgy gondolom, a szex nem egy matematikai egyenlet – akkor kell megtörténnie, amikor úgy érezzük"  – mondta Georgette. Ez tehát nem azt jelenti, hogy minden alkalommal szexelni kell az első randin, csak azt, hogy ne szabályokra, hanem az érzéseinkre hallgatva döntsünk.