plasztikai műtét mell operáció élet mellimplantátum betokosodott kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formásabb keblekre vágyott Danielle, aki most egy tévéműsorban mutatja, hogyan keserítették meg az életét a mellimplantátumai. Betokosodtak, a hóna alá csúsztak, most egy harmadik műtétre készül. 

Úgy érezte Danielle, mintha kővé dermedtek volna a mellimplantátumai. Formásabb keblekre vágyott, így kés alá feküdt a gyermeke születése után, de nem minden úgy alakult, ahogyan elképzelte. "Tökéletes volt, a méret is pont megfelelő volt" - idézte a The Sun Danielle szavait, aki most egy tévéműsorban mutatja be a történetét.

Az implantátumok egy éven belül betokosodtak. "Olyan nehezek voltak, mint a sziklák. Az alvás, az edzés és a mindennapi élet is kihívás volt számomra" - folytatta a nő.

Ismét megműttette a kebleit, kicserélték a betokosodott szilikont, ám most fél év sem telt bele, újabb problémák adódtak. "A hónaljamba csúszott a mellimplantátum, amely ismét betokosodott, nem a legkellemesebb élmény" - fogalmazott Danielle, aki nagy fájdalmakat él át.

Betokosodott mellimplantátumok keserítik meg Danielle életét Forrás: E! TV

"Ha visszatérhetne a természetes formám, akkor valóra válna az álmom" - osztotta meg Danielle, aki most újra kés alá fekszik, hogy kivetesse a szilikont a melleiből. Elmondása szerint már belátja, hogy felesége, Pearl és fia, Cruz így is szépnek látják őt.

Kelemen Anna így csupaszítja intim területét (18+)http://www.life.hu/intim/20190118-kelemen-anna-igy-csupaszitja-intim-teruletet.htmlKelemen Anna nem hajlandó követni a trendeket, nem hódol a szőrös januárnak: megmutatta, hogyan szabadul meg tartósan a bozonttól. IntimOrigoKiderült, hogy a rendszeres szexuális élet okosabbá tesz (18+)http://www.life.hu/intim/20190117-kiderult-hogy-a-rendszeres-szexualis-elet-okosabba-tesz.htmlÚjabb indokot találtak arra, hogy miért is jó rendszeres szexuális életet élni. Kiderült, hogy a sok szex okosabbá teszi az embereket. IntimThinkstockValóVilág 9: pajzán estéje volt a paplan alatt Adrinak és Hunornak (18+)http://www.life.hu/intim/20190117-valovilag-9-pajzan-esteje-volt-a-paplan-alatt-adrinak-es-hunornak-18.htmlHunor és Adri már többször kerülgette egymást a ValóVilág 9 alatt, ám most úgy tűnik, hogy néhány meglehetősen intim dolog történt közöttük a takaró alatt. Intim--A vaginájáról írt dalt Cardi B (18+)http://www.life.hu/intim/20190117-a-vaginajarol-irt-dalt-cardi-b.htmlCardi B meglepő kijelentést tett: elege van abból, hogy a nemi szervét folyamatosan elszorítja a bugyi vagy a farmernadrág. Intim--Kutyapóz egy kis változtatással (18+)http://www.life.hu/intim/20190117-kutyapoz-egy-kis-valtoztatassal.htmlBemutatunk két izgalmas verziót a kutyapózra. IntimThinkstockEgy életre megbánta tettét az a tinédzser, aki a pornós análszexet akarta kipróbálni (18+)http://www.life.hu/intim/20190117-egy-eletre-megbanta-tettet-az-a-tinedzser-aki-a-pornos-analszexet-akarta-kiprobalni.htmlÉlete végéig sztómazsákot kell viselnie annak a 16 esztendős lánynak, aki egy pornófilm anális szexjelenetét akarta lemásolni a pasijával. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.