Formásabb keblekre vágyott Danielle, aki most egy tévéműsorban mutatja, hogyan keserítették meg az életét a mellimplantátumai. Betokosodtak, a hóna alá csúsztak, most egy harmadik műtétre készül. 

Úgy érezte Danielle, mintha kővé dermedtek volna a mellimplantátumai. Formásabb keblekre vágyott, így kés alá feküdt a gyermeke születése után, de nem minden úgy alakult, ahogyan elképzelte. "Tökéletes volt, a méret is pont megfelelő volt" - idézte a The Sun Danielle szavait, aki most egy tévéműsorban mutatja be a történetét. 

Az implantátumok egy éven belül betokosodtak. "Olyan nehezek voltak, mint a sziklák. Az alvás, az edzés és a mindennapi élet is kihívás volt számomra" - folytatta a nő. 

Ismét megműttette a kebleit, kicserélték a betokosodott szilikont, ám most fél év sem telt bele, újabb problémák adódtak. "A hónaljamba csúszott a mellimplantátum, amely ismét betokosodott, nem a legkellemesebb élmény" - fogalmazott Danielle, aki nagy fájdalmakat él át. 

Betokosodott mellimplantátumok keserítik meg Danielle életétForrás: E! TV

"Ha visszatérhetne a természetes formám, akkor valóra válna az álmom" - osztotta meg Danielle, aki most újra kés alá fekszik, hogy kivetesse a szilikont a melleiből. Elmondása szerint már belátja, hogy felesége, Pearl és fia, Cruz így is szépnek látják őt.