plasztikai műtét mell operáció élet mellimplantátum betokosodott kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formásabb keblekre vágyott Danielle, aki most egy tévéműsorban mutatja, hogyan keserítették meg az életét a mellimplantátumai. Betokosodtak, a hóna alá csúsztak, most egy harmadik műtétre készül. 

Úgy érezte Danielle, mintha kővé dermedtek volna a mellimplantátumai. Formásabb keblekre vágyott, így kés alá feküdt a gyermeke születése után, de nem minden úgy alakult, ahogyan elképzelte. "Tökéletes volt, a méret is pont megfelelő volt" - idézte a The Sun Danielle szavait, aki most egy tévéműsorban mutatja be a történetét.

Az implantátumok egy éven belül betokosodtak. "Olyan nehezek voltak, mint a sziklák. Az alvás, az edzés és a mindennapi élet is kihívás volt számomra" - folytatta a nő.

Ismét megműttette a kebleit, kicserélték a betokosodott szilikont, ám most fél év sem telt bele, újabb problémák adódtak. "A hónaljamba csúszott a mellimplantátum, amely ismét betokosodott, nem a legkellemesebb élmény" - fogalmazott Danielle, aki nagy fájdalmakat él át.

Betokosodott mellimplantátumok keserítik meg Danielle életét Forrás: E! TV

"Ha visszatérhetne a természetes formám, akkor valóra válna az álmom" - osztotta meg Danielle, aki most újra kés alá fekszik, hogy kivetesse a szilikont a melleiből. Elmondása szerint már belátja, hogy felesége, Pearl és fia, Cruz így is szépnek látják őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.